Connect with us
Program de 1 mai: Carrefour, Auchan, Kaufland, Cora, Lidl, Mega Image

Știri

Program de 1 mai: Carrefour, Auchan, Kaufland, Cora, Lidl, Mega Image

Anul acesta, ziua de 1 mai se va desfășura într-o altă manieră. Dacă până acum, românii își organizau minivacanțe cu prilejul acestei zile, pandemia de coronavirus a schimbat complet lucrurile. Cu toții vom petrece anul acesta Ziua Muncii acasă și vom da uitării ieșirile de altădată. Marile magazine și-au adaptat programul în funcție de această zi. Află de unde îți poți face cumpărăturile și ce au schimbat în program 1 mai.

Program de 1 mai Carrefour

În ziua de 1 mai, programul Carrefour va fi unul obişnuit, nefiind anunțate modificări importante. Pentru informații cât mai precise referitoare la programul de 1 mai al fiecăruia dintre magazinele Carrefour, clienții pot accesa site-ul oficial.

Program Bănci de 1 mai: Transilvania, ING, CEC, BCR, BRD, Raiffeisen, Alpha și altele

Acest magazin va respecta toate normele impuse de autorități, iar protecția personalului magazinului și a clienților primează. Este încurajată plata cu cardul, evitând contactul cu banii cash, care sunt purtători de virusuri și bacterii.

Program de 1 mai Auchan

Clienții Auchan se vor bucura de serviciile acestui magazin și în ziua de 1 mai. Pentru a afla în ce interval orar funcționează fiecare magazin, clienții pot accesa site-ul oficial, de unde vor selecta supermarketul din zona de interes.

Cei care se duc în supermarketurile Auchan trebuie să ştie că este recomandat să plătească cu cardul şi să respecte marcajele de distanţare socială aflate pe podea, lângă casele de marcat.

Citeste si: Programul Western Union și Money Gram pe 1 mai

Magazinele sunt dezinfectate în mod constant, respectă toate măsurile impuse și pus la dispoziția clienților dezinfectant pentru mâini.

Program de 1 mai Kaufland

Românii care vor avea nevoie de cumpărături în prima zi a lunii mai, pot apela la serviciile oferite de hypermarketurile Kaufland. Unitățile comerciale ale retailerului vor sta la dispoziția clienților și de 1 mai, asigurându-i pe acesția că vor beneficia de siguranță, conform măsurilor impuse de autorități. Kaufland și-a stabilit deja programul, care poate fi verificat aici.

De altfel, clienții pot opta și pentru serviciul de livrare la domiciliu, pentru a evita aglomerația și timpul petrecut la casa de marcat.

Program de 1 mai Cora

Supermarketurile Cora rămân la dispoziția clienților și în ziua de 1 mai. Deși românii vor petrece această zi acasă, pot merge la cumpărături. Programul fiecărui magazin Cora poate fi verificat aici.

Fiecare magazin s-a adaptat noilor măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului. De altfel, cei care merg în magazinele Cora trebuie să știe că distanțarea socială se respectă cu strictețe. Totodată, cei cu vârste de peste 65 de ani au prioritate.

Program de 1 mai Lidl

Angajații Lidl vor fi la muncă de 1 mai, pentru a servi nevoilor clienților acestui magazin. Astfel, cei care vor să meargă la cumpărături în această zi, pot alege cu încredere un supermarket Lidl. Pentru a ști sigur orele în care magazinul funcționează, verifică aici.

Toate magazinele Lidl sunt dezinfectate atent și în mod constant. Clienții sunt rugați să poarte mănuși de protecție când intră în contact cu produsele neambalate. În plus, ei trebuie să atingă doar produsele pe care intenționează să le achiziționeze, pentru a scădea riscul de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Program de 1 mai Mega Image

Supermarketurile Mega Image vor rămâne deschise de Ziua Muncii. Programul pentru fiecare unitate comercială poate fi verificat pe site-ul oficial al companiei. Orarul de funcționare al magazinelor va suferi, totuși, unele modificări, determinate de restricțiile în vigoare. Pentru siguranța clienților și a personalului, au fost luate toate măsurile necesare.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

2 Comments

2 Comments

  1. Stefan

    2020-05-01T13:42:37+03:00 at 13:42

    Sunteți niște cretini, sa umblu prin site-uri știam și eu. Inutililor!

  2. oksana

    2020-05-01T08:45:51+03:00 at 8:45

    Un program orar pentru mersul la WC,pentru mângâierea pisicii când ne faceți ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top