Connect with us
Programul Western Union și Money Gram pe 1 mai

Știri

Programul Western Union și Money Gram pe 1 mai

1 mai este o zi națională liberă datorită faptului că vom sărbători Ziua Muncii, 1 mai muncitoresc cum se zicea odată. Majoritatea firmelor și băncilor vor fi închise publicului în această zi. Află din rândurile de mai jos care va fi programul Western Union și Money Gram de 1 mai.

Western Union și Money Gram

Western Union este un serviciu de transfer de bani prin intermediul Internet Banking-ului lansat de Raiffeisen Bank în parteneriat cu liderul global în servicii de plăți.

Acesta a ajuns și în România din America prin intermediul site-ului băncii Raiffeisen. Data lansării a fost în 2014 și prin acest serviciu se poate primi sau trimite o sumă de bani prin platforma Raiffeisen Online.

Citește și: Program Bănci de 1 mai: Transilvania, ING, CEC, BCR, BRD, Raiffeisen, Alpha și altele

Clienții Raiffeisen Bank poate să primească și să trimită bani în și din întreaga lume în materie de câteva minute. Rețeaua globală de 500.000 de locații din 200 de țări și teritorii ale Western Union sau pe teritoriul țării noastre.

Banii se pot trimite și scoate prin aproximativ toate serviciile de internet sau mobile banking. De asemenea, se pot scoate în numerar valută sau lei, indiferent de valuta trimisă de la bancomatele Banca Transilvania, Raiffeisen.

Citește și: Program de 1 mai: Carrefour, Auchan, Kaufland, Cora, Lidl, Mega Image

Money Gram este încă un serviciu rapid de trimitere și primire bani cu cele mai mici eforturi și cât mai ușor. Pentru a face asta trebuie să te duci la o agenție unde se efectuează tranzacții de acest tip, să dai datele celui căruia vrei să îi trimiți banii și să dai banii cash. Dacă ai bani în cont și banca ta îți oferă acest serviciu, poți face totul online mai rapid ca niciodată.

Programul Western Union și Money Gram pe 1 mai

Deși majoritatea băncilor vor fi închise pe 1 mai, serviciul de Western Union este disponibil atât online, cât și la bancomat.

În țară, serviciile Western Union vor fi accesibile în mai multe locații care pot fi consultate aici.

De asemenea, pentru serviciul Money Gram, poți consulta lista locațiilor chiar aici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top