Connect with us
Raed Arafat: vești noi pentru frizerii și saloane

Știri

Raed Arafat: vești noi pentru frizerii și saloane

Raed Arafat a oferit informații noi despre modul de funcționare a frizeriilor și saloanelor. Cu toții așteptăm vești despre ce firme și ce servicii vor fi oferite după data de 15 mai.  Află din acest articol cum o să fie programul firmelor după 15 mai.

Raed Arafat: vești noi pentru frizerii și saloane

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat a oferit informații despre scenariile la care lucrează alături de autoritățile române. Astfel au ajuns să creeze un plan pentru modul de funcționare al saloanelor după ridicarea stării de urgență.

„Ai nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat.

Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo. Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar. Trebuie să se înțeleagă că ne gândim cu colegii specialiști la acest domeniu, la măsuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie să fie luate ca măsuri compensatorii la măsurile de relaxare”, a declarat Arafat pentru Antena 3.
Totuși, un lucru este clar: înainte de 15 mai nimic nu se schimbă. Totul începe cu data de 15 mai.

„Mesajul e clar: până pe 15 mai nu relaxăm nimic. Impresia unora că gata, am început relaxarea, poate avea efecte extrem de grave.

Trebuie să înțelegem că nu ne permitem luxul de a reveni la ce a fost înainte și nici după introducerea măsurilor de relaxare graduală nu vom reveni complet la ceea ce era înainte. Trebuie să conviețuim cu virusul și asta va mai dura,” a declarat Raed Arafat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top