Vineri, de la 20:30, vocea celebrei artiste Bjork va fi adusa pe scena de la Romanii au talent de catre o tanara curajoasa. Daca momentul va fi sau nu apreciat de jurati vom vedea maine, in cea de-a saptea editie a celui mai tare show de divertisment.

VEZI AICI: ROMANII AU TALENT, EDITIA 7, 1 APRILIE
Romanii au talent, 1 aprilie 2016. Ca de fiecare data, spectacolul va avea loc pe scena, dar si la masa juriului si in culise, unde Smiley si Pavel Bartos vor intretine atmosfera. Cui si in ce context ii va spune Pavel: ”Nu porni un razboi pe care nu stii sa-l duci la capat!”, aflam vineri.

VEZI AICI: ROMANII AU TALENT – CELE MAI TARI MOMENTE

”E o limba vorbita de foarte putini oameni, foarte putini o inteleg!” sau ”E pacat sa-ti faci selfie cu masina aia!” sunt doar cateva dintre replicile pe care juratii le vor avea si care vor starni reactii incredibile in sala.

Romanii au talent, 1 aprilie 2016. Tot in aceasta seara, unul dintre concurenti va face o declaratie inedita la care nimeni nu se astepta, iar Andi, Mihaela, Smiley si Pavel le vor oferi tuturor o surpriza de proportii, care va ridica sala in picioare.

A saptea editie Romanii au talent le va aduce romanilor multa adrenalina, suspans, emotie, distractie la cote maxime si povesti extraordinare spuse prin intermediul talentului autentic, de la 20:30, la PRO TV!

Vezi aici golden buzz din editia trecuta