Connect with us
Românii au talent 8 martie Live Stream Pro TV live online gratuit

Știri

Românii au talent 8 martie Live Stream Pro TV live online gratuit

Românii au talent 8 martie Pro Tv live stream online gratuit. Poți vedea emisiunea Românii au talent și online gratuit.Ai la dispoziție mai multe variante, inclusiv pentru românii din străinătate.

Românii au talent Pro TV live – Golden Buzz

ProTV poate fi urmărit live stream online și gratuit pe site-ul www.protvplus.ro – .

VEZI AICI LIVE tot ce întâmplă la Românii au talent

Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre continuă cu episodul 5, din sezonul 9 astăzi de la ora 20:30.

Juriul emisiunii

Componența juriului este aceeași, noutatea sezonului 9 este Mihai Petre care s-a reîntors. Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu și Andi Moisescu sunt cei 4 jurați care decid soarta concurenților care urcă pe scenă.

Pro TV înregistrează în fiecare zi de vineri audiențe record. Săptămâna trecută show-ul a fost urmărit de peste 3.6 milioane de oameni, plasând postul pe primul loc în Audiențe.

Regula Golden Buzz / Butonul Auriu

Golden Buzz sau Butonul auriu se apasă o singură dată pe sezon, de fiecare membru al juriului. Până acum au fost acordate doua, urmând ca al treilea să fie acordat în acestă seară de Andi Moisescu.

Unul dintre participanții sezonului #9suprem a lucrat cu Madonna și a antrenat-o pe celebra artistă să facă slackline în show-urile sale. Vineri, acesta va aduce la Românii au talent un moment spectaculos, plin de adrenalină și energie, care-i va lăsa pe toți fără cuvinte și va ridica publicul în picioare. ”Sunt impresionat de ceea ce ai făcut și mai ales de faptul că ți-ai sincronizat perfect mișcările cu muzica. Sunt fericit că ești aici, la Românii au talent!”, îi spune Mihai Petre, iar Andi va continua, uimit de numărul văzut pe scenă: ”Suntem extrem de norocoși că te avem aici. Îți mulțumesc tare mult că ai venit.”.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top