Connect with us
Romanii au talent, episod 5, 18 martie 2016. Azi, vineri, 18 martie, de la ora 20.30, are loc o noua editie a emisiunii Romanii au talent.

Știri

Romanii au talent, episod 5, 18 martie 2016. Editie incendiara in aceasta seara

Romanii au talent, episod 5, 18 martie 2016. Azi, vineri, 18 martie, de la ora 20.30, are loc o noua editie a emisiunii Romanii au talent.

Romanii au talent, episod 5, 18 martie 2016. Emotia si distractia continua la Romanii au talent! Cea de-a cincea editie a celui mai tare show de divertisment din Romania ii va surprinde pe telespectatori cu momente incredibile, concurenti foarte bine pregatiti sau extrem de amuzanti si cu un spectacol memorabil, care la finalul fiecarei reprezentatii se va muta de pe scena la masa juriului, anunta Pro Tv.

Romanii au talent, episod 5, 18 martie 2016. Primul concurent de vineri seara, de la orele 20,30, îi va uimi pe cei patru jurati, care vor avea replici precum: „Abia acum am inceput sa respir!” sau „Habar n-am ce ai facut!”.

Vezi si:ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 4, 11 martie 2016, VIDEO ONLINE

Romanii au talent, episod 5, 18 martie 2016. Un element care apartine unuia dintre numerele prezentate pe scena il va interesa indeosebi pe Florin, iar Mihaela va exclama: „Iata ca a invatat Florin Calinescu ceva nou!”. Despre ce este vorba, aflam în această seară, cand vom vedea si ce l-a reprezentatie l-a impresionat pe Andi si l-a facut sa spuna: „Poate ca viata e facuta si din momente de genul asta.”.

Tot azi vom vedea si ce surpriza le-a pregatit Andra celor prezenti in sala, care s-au ridicat imediat in picioare si au aplaudat-o indelung. Nimeni nu se astepta la momentul creat de jurata, dar toti au fost cuceriti pe loc.

Numere incredibile de dans, balet, magie, contorsionism, stand-up comedy si reprezentatii uluitoare de canto, plus multe alte surprize vor putea fi urmarite vineri, intr-o noua editie de exceptie Romanii au talent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top