Connect with us
Romanii au talent, Semifinala I - LIVE TEXT primii concurenti care ajung in finala

Știri

Romanii au talent, Semifinala I – IATA CARE SUNT PRIMII FINALISTI

Romanii au talent si-a ales astazi primii finalisti, acestia sunt: Laura Bretan, Cristian Zlatan, Mara Pruna, Andrei Surdu (votat de Andi Moisescu, Andra) si Cris si Lori (votati de Mihaela Radulescu, Florin Calinescu), avand in vedere ca a fost egalitate in votul juriului, s-a trecut la decizia publicului care l-a votat pe Andrei Surdu pe locul 3.

Producatorii show-ului au creat o regula speciala (extra golden buzz) pentru a o putea trimite direct in finala Romanii au talent pe Laura Bretan, fetita de 13 ani s-a calificat direct in finala show-ului din 3 iunie.

Propunerea pentru premiul de originalitate este, facuta din partea juriului este: DREAM DRUMS DRUM

In semifinala 2 Romanii au talent ii vom vedea pe: RORO, FLORIN ZGAVARDICI SI CONSTANTIN BARDAN, LUCIA BADUT (GOLDEN BUZZ preselectii oferit de Florin Calinescu), Robert Fratila, Eduard Stoica, Romafest, HHF, NADIA BUDURUSI, ANISIA GAFTON, REMUS MIHAI, ANDRA GOGAN SI IONUT SCRIPCARU.

Marea finala a show-ului are loc pe data de 3 iunie, mai jos puteti vedea care au fost cele mai importante momente ale serii, huff.ro a facut live text.

Emisiunea Romanii au talent isi alege astazi primii finalisti, 12 concurenti vor urca pe scena pentru a-si prezenta noile numere sau numerele din preselectii imbunatatite.

Florin Calinescu, Andra, Andi Moisescu si Mihaela Radulescu vor juriza evolutia primilor 12 semifinalisti care vor urca astazi pe scena Romanii au talent. De asemenea Pro TV a pregatit si cateva momente speciale, printre care se numara si prezenta lui Adrian Popa, concurent de anul trecut, care va aduce trupa KID A si vor incanta publicul cu un moment de dans.

Smiley va canta in premiera la TV noua sa piesa „Insomnii”, iar surprizele nu se opresc aici.

Iata care sunt concurentii Romanii au talent din 29 aprilie – Semifinala 1

Trupa Maximum, Jimmy & Guvid, Teatrul de umbre Verba, Daniel Hex, Mara Pruna, grupul Dreams Drums Druum, Anca Baltac, Cris & Lori, Adonis Crash Boom, Andrei Surdu, Elena si Emanuela Popescu si Cristian Zlatan

Finalistii Romanii au talent (lista se va actualiza pe masura ce voturile se centralizeaza): Laura Bretan (trimisa) in marea finala din 3 iunie de prezentatorii emisiunii).

Live text Romanii au talent, Semifinala I – 29 aprilie UPDATE
UPDATE 23:39 – START VOT puteti vota concurentii preferati prin SMS sau apel la numarul 1200 cu indicativul concurentului preferat

UPDATE 23:25 – Mara Pruna sufera de autism, dar alaturi de familia sa si o intreaga echipa a reusit sa depaseasca semnele bolii si sa urce pe scena de la Romanii au talent unde atat in preselectii cat si in semifinala a cantat o compozitie propie. Impresionata de talentul fetei, Andra i-a propus sa cante impreuna piesa „Sweet dreams” cu care s-a calificat in semifinala.

romanii-au-talent 29 aprilie 2016 2016-04-29 23-24-49-086

UPDATE 22:59 – Tot fara tricou a intrat pe scena si Cris alaturi de partenera sa Lori, concurentii au primit in preselectii golden buzz din partea Mihaelei Radulescu.

cris-si-lori-romanii-au-talent (1)

cris-si-lori-romanii-au-talent (2)

cris-si-lori-romanii-au-talent (3)

UPDATE 22:05 – Nici o editie Romanii au talent fara magicieni, Daniela a socat audienta in aceasta seara dupa ce dintr-un acvariu a facut ca prin minune cuburi de gheata, iar mai apoi au aparut in acesta pesti.

romanii-au-talent-daniel

UPDATE 21:31 – Anca Baltac s-a prezentat in preselectii cu un muzical in care a cantat o melodie impotriva barbatilor, astazi a imbracat hainele unei malefice femei. Juriul a apreciat ca Anca a evoluat.

UPDATE 21:06 – Numarului prezentat de Jimmy si Guvid nu a impresionat juriul Romanii au talent, baietii au cantat o piesa despre bani. Urmeaza trupa Verba.

UPDATE 20:46 – Trupa Maximum este prima care urca pe scena talentelor, in preselectii au prezentat un numar de dans autentic reinterpretat.

UPDATE 20:41 – Regulamentul Romanii au talent a fost schimbat si prezentatorii emisiunii, Pavel Bartos si Smiley au posibilitatea sa trimita un concurent direct in finala show-ului, numarul ales a fost cel al Laurei Bretan pe care juratii si-au dorit-o sa o trimita direct in semifinale, insa epuizasera golden buzz-ul.

UPDATE 20.30 – Emisiunea a inceput, va reamintim ca Laura Bretan a fost unul din concurentii care a impresionat cel mai mult juriul anul acesta. In public se afla Catalin Maruta, sotul Andrei alaturi de fiul lor David si Amalia Enache, care revine cu emisiunea „Clipa de fericire”, doua editii speciale de Paste, sambata si duminica.

Galerie foto Romanii au talent – 29 aprilie – Semifinala 1

Romanii au talent, Semifinala 2, 6 mai

Romanii au talent – Semifinala 2 concurenti participanti from Andrei Popescu on Vimeo.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top