Connect with us
Românii au talent,sezonul 9, episodul 1, live text

Românii au talent

Românii au talent 2019, sezonul 9, episodul 1 live text online 9 februarie. Golden Buzz

Emisiunea „Românii au talent” începe astăzi, 9 februarie, de la ora 20:30, la Pro TV. Ajunsă la sezonul 9, producătorii promit că acesta este cel mai tare sezon de până acum. Milioane de telespectatori vor umări ca în fiecare an Românii au talent la TV, dar și online. Emisiunea este transmisa live stream online pe internet, gratuit pe site-ul. Live stream Românii au talent online și gratuit. Astăzi se va acorda și primul Golden Buzz din sezonul 9.

HUFF vă ține la curent cu cele mai importante moemnte de la show-ul de talente de la Pro TV. În acest articol veți vedea în format text, foto și video cele mai bune momente din sezonul 9 Românii au talent.

LIVE text Românii au talent 9 februarie

Actualizare Prima ediție Românii au talent s-a terminat, sezonul 9, episodul 1. Vinerea viitoare show-ul revine de la 20:30 numai la Pro TV. Cele mai tari numere le vezi mai jos. Un golden buzz și o dansatore fară picior au fost de departe cele mai impresionante numerele ale serii.

UPDATE Românii au talent Live Stream online Pro TV – Urmărește emisiunea gratuit

Actualizare: Primul Golden Buzz de la Românii au talent 2019 – Croitoreasa care l-a impresionat pe Mihai Petre

Actualizare, 22:02 – Așa cum numerele de magie sunt celebre, așa și dansurile lui Michael Jackson sunt la fel. Nicole Silaghi a venit la emisiune pentru a-și prezenta numărul. Mihai Petre, Andi Moisescu au apăsat din primul minut pe X.

Golden buzz

Actualizare, 21:55 – Spre finalul emisiunii un jurat va acorda Golden Buzz unui concurent care va ajunge direct în semifinala Românii au talent din 2019. Regulamentul prevede că fiecare jurat poate acorda golden buzz o singură dată în fiecare sezon. Numărul i-a impresionat atât de tare încât jurații au acordat butonul magic.

Actualizare, 21:49 – Liția este o pianistă și cântăreață care a cântat în toate felurile la instrumentm, chiar și cu capul în jos.

Actualizare, ora 21:43  – Vitalie Roșca este din Republica Molodva și a urcat pe scena Românii au talent alături de soția lui cu un număr de forță. A bătut cuie cu mana, a spart carămizi iar soția sa a dar cu ciocanul peste el în timp ce era pe un pat de cuie.

Vitalie Roșsca

Vitalie Roșsca

Actualizare, 21:38 – Sergiu Nichitovschi a cântat fierăstrău la Românii au talent

Emma Neagu concurenta fără un picior

Actualizare, 21:19 – Emma Neagu are 15 ani și a dansat și făcut gimnastică pe scenă fără un picior.

Actualizare, 21:04 – Marius Drăguș este actor și magician și a venit însoțit de câinele său care este de rasa „Bucureștean”. Marius a prezentat un număr de magie.

 Marius Drăguș

Marius Drăguș

Actualizre, ora 20:47 – Cătălin Seimeanu este actor și culturist din București a apărut pe scenă într-un butoi și a început să cânte. Talentul său muzical a fost imbinat cu flexările mușchilor. Concurentul a intrat în etapa următoare cu un „da” scârjnit de la Mihai Petre.

Actualizare, 20:43 – Un număr de dans făcut de o fetiță de 13 ani pe nume Carla, l-a impresionat pe Mihai Petre și Restul Juraților.

Carla a trecut în etapaurmatoare cu 4 de da

Carla a trecut în etapaurmatoare cu 4 de da

Actualizare, 20:37 – ora Cojoc Marian Daniel, este maseur, și este din București.

Cojoc Marian Daniel

ACTUALIZARE, ora 20:30 – Dylia Abdulaeva a fost prima care a intrat pe scenă și a mers mai departe cu 4 de de da, inclusiv din partea lui Mihai Petre.

Dilya Românii au talent

ACTUALIZARE, 20:32 – Emisiunea a început.

Românii au talent live stream

De la ora 20:30 transmitem live toate momentele de la emisiunea de talente. Dacă nu vezi articolul actualizat, apasă aici.

Cel mai urmărit show de televiziune din România

Talentul românilor atrage în fiecare an milioane de telespectatori în fiecare seară de vineri de când este difuzat. A fost declarat cel mai urmărit show de televiziune din România. Pro TV este lider absolut de audiență de fiecare data când începe emisiune.

Și anul acesta jurații vor putea acorda Golden Buzz, la fel ca și cei doi prezentatori Smiley și Pavel Bartos. J

Mihai Petre revine în juriu

După ce acum câtiva ani Mihai Petre a plecat de la masa juraților, acesta revine. Cel mai temut jurat al emisiunii o înlocuiește pe Mihaela Radulescu.

Juriul este format din:

  • Andi Moisescu
  • Florin Călinescu
  • Mihai Petre
  • Andra

Sezonul 8 l-a avut câștigător pe Emil Rengle

Emil Rengle câștigător sezon 8

Rengle câștigătorul sezonului 8

Pentru prima data în istoria Românii au talent, un barbat care a dansat pe tocuri, Emil Rengle, a fost declarat câștigătorul după ce a cucerit publicul cu show-ul său. La scurt timp dupa ce a încasat marele premiu de 100.000 de euro, Emil Rengle a declarat că este gay, astfel a devenit primul câștigător homosexual din istoria programului de televiziune.

Hastagul de anul acesta

În fiecare an Pro TV îi provoacă pe telespectatori să comenteze emisiunea pe Twitter sau Facebook folosind un hastag, anul acesta acesta este #9suprem.

Așadar, de la ora 20:30 vă așteptăm pe huff.ro pentru a comenta și vedea împreună cele mai importante momente de la emisiune, sezonul 9, primul episod.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top