Sanatate

Ce se întâmplă în organismul unui om după 13 zile de post negru. Câte kilograme poți slăbi

Mihai Onilă, de la trupa Axxa, a făcut un experiment interesant. Deși este de profesie inginer de sunet, este maestru Reiki terapeut-vindecător și practică tot felul de tehnici de vindecare. Tot el a ținut și post negru timp de 13 zile și a observat că au avut loc efecte miraculoase la nivelul întregului organism.

Postul negru l-a ajutat să slăbească 8 kilograme

Mihai Onilă este de profesie solist etno de nunţi, iar de mai mulți ani şi-a găsit vocaţia de terapeut-vindecător. Între timp, și-a îmbunătățit aptitudinile în acest sens și și-a deschis chiar și un cabinet unde are o mulțime de pacienți, care se declară mulțumiți de serviciile lui.

Mihai Onilă a ținut post negru timp de 13 zile la un moment dat. În tot acest timp, el nu a mâncat absolut nimic, doar a băut apă și uneori a consumat cafea. El a explicat că a reușit să slăbească în jur de 6-8 kilograme și a observat că organismul său a răspuns bine acestui tratament. A simțit că este mai energic și nu a avut nevoie de multe ore de somn, ca înainte.

‘Cel mai mult am ținut post 13 zile, am mâncat doar în a 14-a zi, în acest răstimp am băut apă și, uneori, cafea, dimineața. Nu am slăbit foarte multe kilograme, doar vreo 6-8 kg. Când ții post, ai mai multă energie, nu trebuie să dormi mult, 8 ore, ca de obicei’, a spus Mihai Onilă.

Mihai Onilă: “Cel mai pregnant se văd schimbări în conștiința ta”

După această cură de 13 zile, Mihai Onilă a remarcat că grăsimea de pe abdomen s-a ars cel mai mult, dar cel mai important este faptul că a lucrat mult la psihicul lui și a reușit să se depășească pe sine.

‘Nu am slăbit foarte mult, doar vreo 6-8 kg, în trup se întâmplă multe schimbări benefice, se arde grăsimea pe care o ai în plus, în special cea de pe burtă, dar cel mai pregnant se văd schimbări în Conștiința ta’. Iar adesea țin post negru cam două zile: ‘De-abia acum am mâncat după atâtea ore, conopidă și ceva fructe de pădure ! Asta este o provocare pentru cei care vor să se depășească pe sine ! Precizez că mă simt foarte bine.’, a mai adăugat Mihai Onilă.

El continuă să țină post negru câte două zile și are și o rețetă specială: 3 zile mănâncă doar 2 ouă fierte dimineață și doar o masă pe zi, iar a patra zi fără mâncare și băutură, timp de 100 de zile. El tratează acest obicei ca pe o provocare și susține că se va mai ține de el o bună perioadă de timp, pentru că îl face să se simtă bine.

Share
Scris de
Vladimir Daniela

Acest site foloseste cookies.

Read More