Connect with us
Ce se întâmplă în organismul unui om după 13 zile de post negru. Câte kilograme poți slăbi

Sanatate

Ce se întâmplă în organismul unui om după 13 zile de post negru. Câte kilograme poți slăbi

Mihai Onilă, de la trupa Axxa, a făcut un experiment interesant. Deși este de profesie inginer de sunet, este maestru Reiki terapeut-vindecător și practică tot felul de tehnici de vindecare. Tot el a ținut și post negru timp de 13 zile și a observat că au avut loc efecte miraculoase la nivelul întregului organism.

Postul negru l-a ajutat să slăbească 8 kilograme

Mihai Onilă este de profesie solist etno de nunţi, iar de mai mulți ani şi-a găsit vocaţia de terapeut-vindecător. Între timp, și-a îmbunătățit aptitudinile în acest sens și și-a deschis chiar și un cabinet unde are o mulțime de pacienți, care se declară mulțumiți de serviciile lui.

Mihai Onilă a ținut post negru timp de 13 zile la un moment dat. În tot acest timp, el nu a mâncat absolut nimic, doar a băut apă și uneori a consumat cafea. El a explicat că a reușit să slăbească în jur de 6-8 kilograme și a observat că organismul său a răspuns bine acestui tratament. A simțit că este mai energic și nu a avut nevoie de multe ore de somn, ca înainte.

‘Cel mai mult am ținut post 13 zile, am mâncat doar în a 14-a zi, în acest răstimp am băut apă și, uneori, cafea, dimineața. Nu am slăbit foarte multe kilograme, doar vreo 6-8 kg. Când ții post, ai mai multă energie, nu trebuie să dormi mult, 8 ore, ca de obicei’, a spus Mihai Onilă.

Mihai Onilă: “Cel mai pregnant se văd schimbări în conștiința ta”

După această cură de 13 zile, Mihai Onilă a remarcat că grăsimea de pe abdomen s-a ars cel mai mult, dar cel mai important este faptul că a lucrat mult la psihicul lui și a reușit să se depășească pe sine.

‘Nu am slăbit foarte mult, doar vreo 6-8 kg, în trup se întâmplă multe schimbări benefice, se arde grăsimea pe care o ai în plus, în special cea de pe burtă, dar cel mai pregnant se văd schimbări în Conștiința ta’. Iar adesea țin post negru cam două zile: ‘De-abia acum am mâncat după atâtea ore, conopidă și ceva fructe de pădure ! Asta este o provocare pentru cei care vor să se depășească pe sine ! Precizez că mă simt foarte bine.’, a mai adăugat Mihai Onilă.

El continuă să țină post negru câte două zile și are și o rețetă specială: 3 zile mănâncă doar 2 ouă fierte dimineață și doar o masă pe zi, iar a patra zi fără mâncare și băutură, timp de 100 de zile. El tratează acest obicei ca pe o provocare și susține că se va mai ține de el o bună perioadă de timp, pentru că îl face să se simtă bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top