Connect with us
Virgil Musta avertizează: Pericolul nu a trecut!

Sanatate

Virgil Musta avertizează: Pericolul nu a trecut!

Azi, 1 mai, doctorul Virgil Musta a transmis un mesaj de avertizare. Medicul a devenit faimos după ce a avut cel mai mare grad de vindecare al bolnavilor de coronavirus. Acesta a tratat pacienții la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Virgil Musta avertizează: Pericolul nu a trecut!

Acesta a declarat:

”Atenție vă rog la respectarea măsurilor și de 1 Mai, pentru a consolida ce am câștigat prin responsabilitatea dovedită la sărbătorirea Paștelui!

În primul rând, vreau să vă spun că m-a bucurat mult responsabilitatea dovedită de majoritatea oamenilor pe perioada Sărbătorilor Pascale și mulțumesc tuturor pentru înțelegere, efort și răbdare.

Acum ne bucurăm cu toții de venirea primăverii și de zilele libere de 1 Mai. Anul acesta trebuie însă să fim mai precauți, pentru a nu avea motive de întristare ulterior.

Putem sărbători 1 Mai, cum crede fiecare, chiar cu mici și grătare cum ne-a intrat deja în obicei, dar în familie, iar cu prietenii putem vorbi la telefon sau să ne vedem online.

Pandemia nu a trecut! Nu vă adunați în grupuri. Nu frecventați zonele publice aglomerate. Protejați în continuare persoanele cu risc și respectați vă rog toate recomandările pe care deja le cunoaștem.

Până acum, pandemia este ținută sub control la noi și aceasta datorită în special responsabilității și eforturilor voastre, pentru că marea majoritate a înțeles cât de importante sunt recomandările noastre pentru sănătatea și chiar viața tuturor.

Sigur că trecem încă printr-un moment greu, dar trebuie să mai rezistăm, pentru a ne bucura mai târziu în „echipă completă”. E necesar să mai avem răbdare. Fiți înțelepți și responsabili!

Dacă trecem cu bine și peste această perioadă, vor începe să apară cu siguranță și vești mai bune. Îmi doresc și eu acest lucru și bineînțeles că vi le voi comunica și eu la momentul potrivit.

Vă mulțumesc anticipat pentru efortul fiecăruia dintre voi!

Ținem aproape, deși păstrăm distanța!

Numai împreună vom reuși!”

Așadar medicul ne recomandă să nu ieșim din case sub nicio formă și să sărbătorim 1 mai în familie. Deși ne este greu în carantină, trebuie să mai stăm puțin până vom avea un tratament viabil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top