Connect with us
Scene de groază în Mureș. Un autobuz cu muncitori a luat foc

Știri

Scene de groază în Mureș. Un autobuz cu muncitori a luat foc

Treisprezece persoane au suferit arsuri la membrele inferioare după ce autobuzul cu care mergeau la muncă a luat foc, joi dimineaţă, în localitatea mureşeană Sânpaul, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş.

Potrivit primelor informaţii, din cele 30 de persoane aflate în autobuz, 11 au suferit arsuri de gradul I şi două persoane – arsuri de gradul II, toate fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Târgu Mureş. La faţa locului au intervenit în total cinci ambulanţe.

Din primele cercetări efectuate reiese că incendiul a izbucnit de la sistemul de răcire al autobuzului.

Toate persoanele din mijlocul de transport erau muncitori şi se îndreptau spre locul de muncă, conform ISU Mureş. Din cele 30 de persoane aflate în autobuz, 11 au suferit arsuri de gradul I şi două persoane – arsuri de gradul II, toate fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Târgu Mureş.

Starea pacienților este stabilă

Dr. Vlad Necula, medicul-șef de gardă de la UPU SMURD Tîrgu Mureș a declarat, în exclusivitate pentru realitateademures.net că, starea tuturor pacienților este stabilă, fiindu-le afectată maximum 2 la sută din suparafața corpului.

Pacienții vor fi transferați la Clinica de Arși din Tîrgu Mureș.

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6:30, în comuna Sânpaul, la aproximativ 20 de kilometri de Tîrgu Mureș.

Pasagerii autobuzului sunt muncitori, care erau transportați spre firma unde lucrează.

Citește și Bihor: Accident grav cu un autobuz, un microbuz și o autoutilitară

Citește și Incendiu la Porțile de fier 1! Un transformator al hidrocentralei a luat foc

Citește și O furgonetă a luat foc după ce a intrat in sediul ziarului De Telegraaf

La faţa locului au intervenit în total cinci ambulanţe și mai multe autospeciale ale pompierilor. Poliția a deschis o anchetă în acest caz și urmează să se stabilească cu exactitate de la a pornit incendiul devastator.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top