Connect with us
Se fac angajări. Posturi disponibile la mai multe companii, inclusiv la TVR

Știri

Se fac angajări. Posturi disponibile la mai multe companii, inclusiv la TVR

În această perioadă se fac angajări la mai multe companii mari. Spre exemplu Televiziunea Română scoate la concurs mai multe posturi în cadru Direcției de Știri și Producție. Decizia vine în contextul în care postul public de televiziune nu a mai organizat în ultimii ai concursuri de angajare pentru completarea schemei de personal.

Citește și: Mihai Găinuşă va prezenta o emisiune la TVR 1, din 17 octombrie

Referitor la sectoarele unde există excedent, Irina Radu a explicat pentru News.ro: ”Anumite zone de suport şi zone de personal care ar trebui să facă teren şi nu mai pot sau nu mai vor. Prioritare sunt zonele care fac să apară lucruri la televizor”.

Potrivit reprezentanţilor TVR, deşi situaţia financiară a instituţiei este în continuare dificilă, demersul vine ca o măsură organizatorică necesară într-una dintre zonele unde activitatea este prioritară.

”Pentru a putea supravieţui, TVR are nevoie de rezultate, iar pentru a le obţine sunt necesari profesionişti tineri, cu experienţă, care provin din medii diferite şi pot îmbunătăţi rezultatele Televiziunii”, au transmis reprezentanţii TVR.

În cadrul Direcţiei Ştiri, sunt disponibile posturile: jurnalist TV Senior – 1 post, Producţie Editorială Ştiri şi Emisiuni; jurnalist TV (S) – cinci posturi, Producţie Editorială Ştiri şi Emisiuni, videojurnalist (S) – două posturi, Producţie Editorială Ştiri şi Emisiuni; Jurnalist TV (S) – un post, Colectiv Online, Documentarist (M) – un post, Digital Workflow, şi editor de montaj – cinci posturi.

Înscrierile pentru concursuri se fac până la data de 11 noiembrie 2016, ora 16.00, inclusiv. Concursurile vor avea loc la sediul SRTv, în perioada 15 noiembrie – 11 decembrie.

Angajări la Vodafone

Unul dintre cele mai mari site-uri de joburi, Bestjobs, vine în ajutorul celor care își caută un loc de muncă și pune la dispoziție 52725 joburi, din mai multe domenii.

Spre exemplu una dintre marile companii, Vodafone, are în acest moment disponibile 54 de locuri de muncă. Consultant vânzări, team leader, specialist operațiuni, asistent clienți, acestea sunt doar câteva dintre locurile de muncă disponibile.

Angajări la Telekom

Telekom, o altă companie de telefonie, vine în ajutorul celor care își caută de muncă cu 57 de joburi disponibile în acest moment. Printre posturile disponibile se numără: reprezentant vânzări, consultant vânzări, operator call center, specialist IT.

Angajări la Orange

La Orange sunt disponibile în acest moment 33 de posturi. Pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, în funcție de experiență, veți găsi jobul ideal cu ajutorul site-urilor specializate cum ar fi Bestjobs, ejobs.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top