Connect with us
Sebastian Ghiță a apărut într-o nouă înregistrare în care susține că dosarele patronilor media au fost măsluite

Știri

Sebastian Ghiță apare într-o nouă înregistrare: „Toate dosarele cu patroni de media au fost măsluite”

Sebastian Ghiță a apărut joi într-o nouă înregistrare la postul de televiziune pe care îl controlează. Omul de afaceri a acuzat că toate dosarele cu patroni de media au fost măsluite. Acesta susține fostul președinte Traian Băsescu deține înregistrări cu operațiunea prin care s-a dus la capăt „executarea” mogulilor media Dan Voiculescu și Adrian Sârbu.

„Am văzut cu ochii mei ce a făcut Kovesi în cazul Realitatea Media. Își dorea un caz spectaculos și m-a folosit pentru a fabrica un dosar. Am auzit despre cazul lui Dan Voiculescu de la fostul președinte Băsescu.

Mi-a spus că are şi înregistrări cu felul în care s-a plănuit, s-a executat, s-a organizat închiderea lui Dan Voiculescu. La fel, am date și informații despre felul în care acest sistem represiv l-a executat pe Adrian Sârbu. Toate dosarele cu patroni de media au fost măsluite”, a dezvăluit Ghiţă.

Sebastian Ghiță: „Totul a început cu numirea unui ofițer nou la SRI Prahova”

Fostul parlamentar susține că fabricarea unor dosare a început sub influența unui anume Sabin Iancu, ofițer SRI Prahova.

„În cazul meu totul a început cu numirea unui ofițer nou la SRI Prahova, pe numele lui Sabin Iancu. Acesta l-a selectat pe procurorul Negulescu să facă treburile murdare și l-a și ajutat să măsluiască dosare și găsească denunțători falși”, a mai spus fostul deputat.

Sebastian Ghiță este dispărut din data de 22 decembrie. Este dat în consemn la frontieră. În plus, Poliția Română spune că nu există date care să arate că a ieșit din țară.

Omul de afaceri a apărut pe 28 decembrie, într-un material înregistrat difuzat la postul său de televiziune. În acest material, fostul deputat susținea că a cunoscut-o pe Laura Codruța Kovesi în sediile SRI. Ghiță a povestit și că a participat la petreceri la Sinaia cu Laura Codruța Kovesi și Vasile Dîncu.

Știri pe același subiect:

Sebastian Ghiță nu s-a prezentat la sediul IPJ Ploiești. DNA va cere arestarea lui
Vasile Dîncu, despre acuzațiile lui Sebastian Ghiță: „Nici nu confirm, nici nu infirm”
Liviu Dragnea, despre înregistrarea lui Ghiță: „Nu iau în râs declarațiile lui”
Sebastian Ghiță este dispărut, dar apare la televiziunea sa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top