Connect with us
Cum iti dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui sa faci in viata

Știri

Sfatul zilei de 29 august 2019. Nu vă lăsați păcăliți de persoanele apropiate

Sfatul zilei de 29 august 2019. Berbecii ar putea avea probleme în relația de cuplu, din cauza presiunilor pe care le pun pe umerii partenerului. Este momentul să fim mai calmi și să cântărim lucurile mai mult timp, înainte de a lua o decizie. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: Nu mai pune atât de multă presiune pe umerii persoanei iubite, pentru că vei provoca o ceartă majoră. Lasă lucurrile să vină de la sine. Numărul norocos al zilei este 11.

Sfatul zilei de 29 august 2019

TAUR: Renunță la resentimente și la gândul că nu vei scăpa de suferință. Te încarci prea mult și uiți să îți trăiești viața frumos. Numărul norocos al zilei este 4.

GEMENI: Nu asculta gurile rele și nu lăsa pe nimeni să îți taie din elan, chiar dacă este vorba despre persoane foarte apropiate. E momentul să fii tu însuți și să te ghidezi doar după simțurile tale. Numărul norocos al zilei este 7.

RAC: Ce dacă prietenii de critică? Nu întotdeauna trebuie să asculți ce spun ceilalți. Chiar dacă aceștia îți vor binele, s-ar putea să nu știe cu adevărat ce este în inima ta. Lasă-i să vorbească. Numărul norocos al zilei este 2.

Citește și: Karma zodiilor pana pe 7 septembrie 2019. Începe o perioada excelenta pentru 3 zodii

LEU: Fii mai activ astăzi și nu lăsa lenea să te curpindă. Trebuie să duci la bun sfârșit câteva lucruri și ar fi bine să nu te lași până nu faci asta. Numărul norocos al zilei este 1.

FECIOARĂ: Trebuie să fii foarte atent la colaboratori, pentru că ai tendinţa de a aduna oameni pesimişti, negativişti, care ţi-ar putea pune doar beţe în roate la orice pas. Numărul norocos al zilei este 5.

Citește și: Horoscop 27 august 2019 au ajuns la capătul puterilor! Sunt ca o bombă cu ceas

BALANȚĂ: Chiar dacă ai tendința să fii delăsător, ai face bine să te ridici și să te apuci de treabă. Este momentul să fii mai energic și să profiți la maxim chiar și de timpul liber. Numărul norocos al zilei este. 8

SCORPION: Contribuie cu toată energia ta la proiectele în care ai ales să te implici, pentru că vei avea numai de câștigat pe toate planurile. Numărul norocos al zilei este 9.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 26 august-1 septembrie 2019, Pluto face ravagii

SĂGETĂTOR: Este momentul ideal pentru puțină organizare în casă. Dacă tot ești la domiciliul tău este bine să te apuci de o curățenie generală, să mai scapi de lucrurile de care te tot împiedici. Numărul norocos al zilei este 3.

CAPRICORN: Capul sus! Nu ai motive să fii atât de dezamăgit și trist, mai ales că  pesimismul nu te caracterizează! Fii mai tăpân pe emoțiile tale. Numărul norocos al zilei este 6.

VĂRSĂTOR: Fii mai iertător și mai calm astăzi. Cei din jurul tău sunt și ei oameni și pot greși chiar dacă nu au intenții rele. Pune-te în locul celor care îți greșesc și îcearcă să le înțelegi motivele. Numărul norocos al zilei este 13.

PEȘTI: Fă pace cu tine, acceptă-ţi deciziile aşa cum sunt şi militează pentru deciziile luate, fără a te bloca în disputele din jur. Dacă vrei ceva anume, poţi obţine prin forţe proprii, chiar şi fără acceptarea lumii! Numărul norocos al zilei este 5.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top