Connect with us
Simona Halep - Elise Mertens, scor final 6-0, 6-3. Românca merge în optimi la Madrid

Știri

Simona Halep – Elise Mertens, scor final 6-0, 6-3. Românca merge în optimi la Madrid

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Madrid, după o victorie în două seturi cu Elise Mertens, scor 6-0, 6-3. Românca o va întâlni în meciul viitor pe Krystina Pliskova.

După victoria lejeră cu Makarova, în care a pierdut doar un game, Halep a rezolvat partida cu Mertens într-o oră și 11 minute. Astfel, ea a ajuns în optimile turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6.685.828 euro.

Simona  a fost însă eliminată la dublu, acolo unde făcea pereche cu Irina Begu, jucătoarea eliminată ieri de Maria Șarapova.

Perechea formată din jucătoarele române de tenis Irina Begu şi Simona Halep a fost învinsă de cuplul Nicole Melichar (SUA)/Kveta Peschke (Cehia), cu 2-6, 6-3, 11-9, luni, în în prima rundă a probei de dublu la turneul de la Madrid (WTA), dotat cu premii totale de 6.685.828 euro.

Citește și: Simona Halep – Ekaterina Makarova, scor final 6-1, 6-0, la turneul de la Madrid

Citește și: Maria Șarapova – Irina Begu, scor final 7-5, 6-1 la turneul de la Madrid

Melichar şi Peschke s-au impus după o oră şi 12 minute, ele câştigând şi prima confruntare, anul acesta, în primul tur la Indian Wells, cu 6-3, 1-6, 10-3.

Melichar şi Peschke au câştigat primul ghem al meciului, dar apoi româncele au reuşit o serie de cinci consecutive, dintre care ultimele trei la minge decisivă. Fiecare cuplul şi-a făcut serviciul apoi şi primul set a revenit perechii Begu/Halep cu 6-2.

În actul secund, Melichar şi partenera ei s-au desprins la 3-0, după care s-a mers cu serviciul, revenindu-le victoria cu 6-3.

Nicole Melichar şi Kveta Peschke au dominat şi super tiebreak-ul în care au condus cu 3-0, 5-2, 7-5 şi 9-6, Begu şi Halep au revenit şi au egalat, 9-9, dar Irina a greşit ultimele două mingi ale meciului şi victoria a revenit adversarelor, cu 11-9.

Perechea americano-cehă vine după două finale consecutive, una pierdută la Sttutgart şi una câştigată la Praga (contra cuplului Mihaela Buzărnescu/Lidia Morozova).

Anul trecut, Begu şi Halep au ajuns până în semifinalele probei de dublu la Madrid. El vor fi recompensate acum cu 12.100 euro şi 10 puncte WTA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top