Connect with us
insula-31082015

Stil

Singura insula exotica din Romania, interzisa turistilor. Iata motivul incredibil

Cea mai noua insula formata pe teritoriul Romaniei ofera un peisaj exotic desprins din filme. Cu toate acestea, accesul turistilor pe insula este strict interzis.

Singura insula care are un caracter exotic din Romania, ofera peisaje specaculoase chiar si de la mare departare. Autoritatile romane au interzis prin lege accesul turistilor pe acest pamant binecuvantat de mama natura.

Guvernul Roman a declarat zona rezervatie naturala a biosferei si a interzis accesul oamenilor pe teritoriul insulei inca din anul 1938. De atunci pana in prezent, insula a suferit o multime de transformari, toate ajutand-o sa arate din ce in ce mai spectaculos.

Singura insula exotica din Romania interzisa turistilor-1

Sursa foto: ideal-travel.ro

CITESTE SI: CUM TRAIESTE 1% DIN POPULATIA LUMII. AI VREA SA FACI SCHIMB CU ACESTI OAMENI?

Insula Sacalin este un pamant nou, ce s-a format in urma cu 150 de ani pe teritoriul Romaniei, in Marea Neagra. Situata in dreptul bratului Sfantul Gheorghe, actuala insula a fost formata din doua insule mai mici. Acestea s-au unit de-a lungul timpului si au format rezervatia naturala din prezent ce are o suprafata de 21.410 hectare.

Singura insula exotica din Romania interzisa turistilor-2

Sursa foto: cunoastelumea.ro

Pe insula au fost recenzate 229 de specii de pasari, iar aici se intalneste cea mai mare colonie de chire de mare si pelicani creti. Apele din preajma insulei adapostesc si ele specii protejate de lege precum sturionii, varza de mare si canarul baltii.

Tu ce parere ai, ai vrea sa vizitezi superba insula?

Sursa foto: cunoastelumea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top