Connect with us
A murit Laurențiu, inginerul aerospațial ajuns pe stradă, fără bani și fără casă

Știri

A murit Laurențiu, inginerul aerospațial ajuns pe stradă, fără bani și fără casă

A murit Lauranțiu, inginerul aerospațial a cărui poveste a devenit virală pe internet în luna iulie. Omul ajunsese pe stradă fără bani și fără un acoperiș deasupra capului și trăia o adevărată dramă.

A murit Laurențiu, inginerul aerospațial ajuns pe stradă

Povestea tragică a lui Laurențiu a emoționat o țară întreagă și totodată a șocat pe toată lumea. din păcate, la doar o lună după ce povestea lui de viață a devenit virală pe internet, Laurențiu Morăruș a decedat. Anunțul a fost făcut de unul dintre colegii omului: „Cu regrete sincere… Țin să anunț că colegul nostru Morăruș Laurențiu nu mai este printre noi… Slujba de înmormântare la Biserica Sfântul Ilie din Găiești…Dumnezeu să-l odihnească în pace…Miercuri ora 12…”, conform libertatea.ro

Citește și: Moarte subită la doar 29 de ani, din cauza unei cure

În iulie o postarea pe Facebook a lui Bogdan Herea făcea furori pe internet. „Vin de pe strada Ion Campineanu, BUCUREȘTI unde, pe treptele unei scari, aproape de iesirea spre Intercontinental, am intalnit un OM. Il vad cu privirea trista si cu o caserola de ciorba in mana. Gandul ii e departe si il sperii cand ma apropii de el. Varsa ciorba si isi cere mii de scuze, crezand ca m-a stropit. Imi spune: „Pot sa va pun o intrebare? Eu cum ies din asta?”

A murit Laurențiu, inginerul aerospațial ajuns pe stradă, fără bani și fără casă

A murit Laurențiu, inginerul aerospațial ajuns pe stradă, fără bani și fără casă

El este Laurentiu Morarus, absolvent la Politehnica -Aerospatiala. Are 44 de ani. Povesteste ca a fost un copil sarac si i-a placut sa invete. Imi spune cu rusine ca facultatea trebuia sa fie 5 ani, dar el a terminat in 6. Pana acum un an a lucrat ca inginer si i-a mers foarte bine (M-a rugat daca poate intra pe gmail si mi-a arat poza cu el de cand era bine).  De un an sta pe strazi, e dezamagit ca, de cand l-a lasat sotia l-a cuprins si patima bauturii. Azi a ales sa dea banii pe o ciorba calda in loc de orice altceva. Isi doreste mult macar sa se tunda si sa se barbiereasca.

Citește și: Semne după moartea lui Marcel Toader. Ce experiență a avut fiul său

M-a rugat sa ii dau voie sa sune pe cineva si a dat pe speaker. Era Mamina, cum ii spune el. L-a recunoscut imediat si l-a intrebat „Ce faci, Laur mami? Ti-a fost frig azi-noapte?” Ea nu il poate ajuta, sta departe si tatal lui nu vrea sa-l primeasca. Ea il roaga sa mearga la un spital, sa aiba cineva grija de el. Dar el imi spune mereu „Cum Dumnezeu ies eu din asta? ” .

Citește și: Cum vor medicii să îl trezească din comă pe Mihai Constantinescu

A murit Laurențiu, inginerul aerospațial ajuns pe stradă

Laurențiu avea nevoie disperată de un acoperiș deasupra capului, după cum arată și postarea făcută pe Facebook. Daca poate cineva sa-l ajute cu ceva, il gasiti pe aceeasi strada astazi. Nu mai are telefon, i l-au furat cand dormea. Dar din dar se face Rai!”, a fost mesajul făcut public în luna iulie. ”

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top