Connect with us
Crimă odioasă! Mirele a fost împușcat mortal chiar în ziua nunții

Social

Crimă odioasă! Mirele a fost împușcat mortal chiar în ziua nunții

O nuntă din Rusia s-a transformat în cel mai nefericit eveniment din viața mirilor. Totul a decurs perfect normal, toată lumea se distra și era fericită pentru că cei doi îndrăgostiți au ajuns să facăacest pas, dar totul s-a transformat în Iad. Mirele a fost împușcat mortal chiar de unul dintre invitații, care îi era și prieten.

Mirele ucis de nunta lui

Nefericitul incident a avut loc în a doua zi de nuntă, când apropiații s-au adunat să petreacă din nou. Soții erau extrem de fericiți că și-au unit destinele și nu s-ar fi gândit nicio clipă că mariajul lor se va sfârși atât de repede.

Unul dintre invitați a plecat, după ce s-a certat cu fratele mirelui și chiar l-a îmbrâncit pe acesta, dar s-a întors apoi într-un SUV negru fără plăcuțe de înmatriculare și a tras mai multe focuri de armă. Din cele aproximativ șapte împușcături, una a țintit inima mirelui care a decedat pe loc. Și fratele acestuia a fost ucis în acest incident, rămânând orfani de tată 7 copii.

Toată lumea s-a panicat, însă soția a fost complet șocată. Cristinei nu i-a venit să creadă când și-a văzut soțul la pământ. La câteva ore după omor, frații Deveataev au fost reținuți. Potrivit presei ruse, aceștia se află în arest pentru 60 de zile.

Cristina a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, prin care i-a transmis câteva cuvinte soțului ei plecat înainte de vreme. Tânăra nu știe cum va rezista fără iubirea vieții sale și îi cere soțului să o vegheze de sus și să îi lumineze calea, să îi dea puterea de a face față acestei tragedii.

Mai mult, ea i-a promis că va rămâne soția lui până la sfârșitul vieții sale și îl va face să fie mândru de ea, pentru că va duce la bun sfârșit toate planurile pe care ei doi și le-au propus când erau cei mai fericiți împreună.

„ Cum voi trăi fără tine, scumpul meu?! Voi rămâne pentru totdeauna soția ta. Promit. Ești unicul meu. Împreună pentru totdeauna. Doar fii aproape, privește-mă de sus și voi îndeplini toate visele noastre, astfel încât să fii mândru de mine. Dormi în pace, scumpul meu, iar voi încerca să supraviețuiesc acestei dureri”, a Cristina pe Instagram.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top