Connect with us

Știri

Fiica lui Gheorghe Dincă face noi declarații: Dacă e adevărat ce a făcut nu o să-l iert

Fiica lui Gheorghe Dincă a făcut noi declarații ieri, la Antena 3. Femeia spune că nu o să își poartă ierta tatăl dacă acesta va fi declarat vinovat de crimele din Caracal.

Fiica lui Gheorghe Dincă face noi declarații: Dacă e adevărat ce a făcut nu o să-l iert

„E distrusă (mama sa, n.r). Legat de mama mea o să fie nişte declaraţii. (…) Eu nu scuz, dacă e adevărat ceea ce a făcut nu o să-l iert. Nu am cuvinte să mă exprim dacă e fapta, să fim înţeleşi. Mama mea nu are nicio legătură. Nu a lucrat niciodată – nici tatăl – în Bari sau pe lângă Bari sau în zona de sud. Nu există aşa ceva. Mama mea a lucrat până în ultima zi – acte au fost depuse la autorităţi – a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant. Nu în zona Bari”, a declarat fiica lui Gheorghe Dincă, în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

Femeia susține că nu îl cunoaște pe Gigel Firică, presupusul partener al lui Gheorghe Dincă: „Nu-l cunosc pe Gigel Firică, sunt plecată de multă vreme. Nu știu cine este. Eu din 2000 de când am plecatla facultate eu nu mai știu… Pe mine nu mă cunoaște nimeni acolo că eu nu am copilărit acolo.”

Fiica lui Gheorghe Dinca face noi declaratii

Citește și: O femeie din Olt spune că a fost victima criminalului Gheorghe Dincă

Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat și că tatăl său nu a dat semne de violență în copilăria sa: „Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. (…) Niciunul nu e implicat în niciun trafic. Şi se poate verifica. (…) Eu ştiu că lucra într-un service, nu lipsea niciodată, mai mult de ora 10-11 nu stiu să fi plecat. (…) În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere şi al familiei, am fost foarte şocaţi să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de faţă sunt indicii că ar fi făcut. Nu vreau să mă gândesc ce simt părinţii ăia, pentru că oricum sunt mai distruşi decât noi, sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră”

Citește și: Anomalii în solul pe care se află casa lui Gheorghe Dincă. Ce a indicat scannerul

Citește și: Detalii care dau fiori. Ce au găsit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dincă

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top