Connect with us

Social

Doliu în presa din România! Jurnalistul Mihnea Petru-Pârvu de la Evenimentul Zilei a trecut în neființă! Dumnezeu să-l odihnească-n pace

Doliu în lumea presei după ce un cunoscut jurnalist, Mihnea Petru-Pârvu, de la Evenimentul Zilei, a trecut în neființă. Anunțul a fost făcut chiar de directorul ziarului, Dan Andronic, alături de un elogiu adus celui considerat unul din cei mai buni autori de reportaje și anchete din presa românească.

Jurnalistul Dan Andronic a făcut anunțul trist în cursul dimineții de duminică, este doliu în presa din România și în redacția Evenimentul Zilei:
„Cel mai greu pentru un jurnalist este să scrie știri despre colegii săi, despre oameni cu care a împărțit aceeași bucată de pâine. Astăzi este una din aceste zile. Mihnea Petru-Pârvu, colegul nostru, s-a stins din viață! Reporter de Cursă Lungă! Așa îi plăcea să-și marcheze reportajele. Acum a început o cursă fără de sfârșit! Într-o lume fără durere și suferință.

Mihnea Petru-Pârvu avea 51 de ani și era considerat unul din cei mai buni autori de reportaje și anchete din presă. Fusese premiat de Clubul Român de Presă în 2005 la secțiunea de reportaj. Lucrase în presă încă de la începutul anilor 1990, la Evenimentul Zilei. Avea să mai treacă pe la România Liberă, Cotidianul, Adevărul, scria în orice gen jurnalistic, avea umor, iar reportajul de televiziune începuse să-i placă datorită posibilităților de exprimare.

Detalii in capital.ro

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top