Connect with us
Haos la DSP București, liniile telefonice picate, pacienții nu pot afla rezultatele coronavirus

Social

Haos la DSP București, liniile telefonice picate, pacienții nu pot afla rezultatele coronavirus

Liniile telefonice DSP București sunt ocupate și căzute, sunt două numere de telefon care pot fi apelate pentru a afla răspunsul în cazul pacienților care s-au deplasat la Matei Balș sau Victor Babeș pentru testare, însă nu răspunde nimeni.

Buimăceala continuă! Doctorii care prelevă analizele pentru COVID-19 susțineau ieri ca trebuie contactat spitalul, dar de fapt pacienții testați de coronavirus pot afla rezultatele sunând la Epidemiologie, unde telefoanele sunt blocate.

Cele două numere de telefon 0213146409 și 0216422226 sunt picate, un coleg din redacția noastra care s-a testat ieri a sunat de cel puțin 50 de ori la cele două numere de telefon și tonul este mereu ocupat. Nici linia telverde pusă la dispozitie de autorități nu funcționeaza, mesajul când apelați numărul 0800800358 este „Ne pare rău, numărul apelat este ocupat”.

Haos la DSP București, nu poți afla rezultatul coronavirus pentru că liniile sunt picate

Haos la DSP București, pacienții testați COVID-19 dau de linii telefonice picate

Haos la DSP București, pacienții testați COVID-19 dau de linii telefonice picate

HUFF.ro a încercat să ia legatura cu departamentul de presă al DSP, dar nici acolo nu răspunde nimeni. Cei de la IGSU spun că nu se află în atribuțiile lor astfel de informații și ne-au redirecționat către Ministerul Sănătății. Am sunat în zadar și la purtătorul de cuvânt din cadrul Ministerului, dar și la Biroul de Relații cu Presa. Nimeni nu răspunde.

Pacienții testați de coronavirus nu au altă modalitate de afla rezultatul testului, conform recomandărilor primite în spital. Aceștia pot doar încerca sa sune neîncetat la cele două numere de telefon și să spere că le va răspunde cineva.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top