Connect with us
Mesaje si urari de Florii 2020. SMS-uri, WhatsApp & texte pentru felicitari

Social

Mesaje si urari de Florii 2020. SMS-uri, WhatsApp & texte pentru felicitari

Mesaje si urari de Florii 2020. Duminica, 12 aprilie, persoanele care poarta nume de floare isi celebreaza ziua. Iata cele mai frumoase texte pe care le poti scrie celor care poarta numele Florica, Viorica, Viorel, Brandusa, Narcisa sau Margareta.

Mesaje si urari de Florii 2020

1. De ziua numelui iti daruiesc toate florile din lume, insotite de sanatate si fericire, de lumina si de candoare asa cum este si sufletul tau!

2. La multi si frumosi ani, (numele persoanei)! Sa imbatranesti ca un pom ce infloreste primavara! Sa ai parte de zile senine ca vara si in portofel sa fie bani cum creste iarba!

3. De la florile pe care le primesti iti doresc sa inveti sa fii la fel de tandra si de iubitoare, zambitoare si vesela intotdeauna! Azi e ziua ta si merita sa o traiesti din plin!

4. Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti! La multi ani!

5. Ocupi un loc special in peisajul admirabil al primaverii. Se spune ca nu se face primavara cu o floare, insa tu luminezi sufletetele tuturor primavara! La multi ani si multa sanatate!

6. Dumnezeu sa iti aduca o primavara eterna in suflet!

7. Pentru ca esti o persoana speciala, toate florile din lume s-au gandit sa iti ureze astazi un sincer si calduros „La multi ani!”.

Idei de SMS-uri de Florii

1. Pe-o petala de lalea, La multi ani din partea mea! Si pe una de bujor, te iubesc si te ador! La multi ani!

2. De bujori ai sa primesti/ Nu-i lua far’ sa zambesti/ Iar de trandafiri vei lua/ Sa stii ca-s din partea mea. La multi ani!

3. Esti cea mai pretioasa floare a vietii mele!

4. Te iubesc mai mult decat te poti tu supara cand nu-ti vorbesc, te ador mai mult decat crezi tu ca te iubesc si vreau sa iti spun ca voi fi alaturi de tine toata viata, floarea mea eterna! La multi ani si iti doresc sa nu te ofilesti niciodata!

5. Dumnezeu sa iti binecuvanteze calea incepand cu aceasta zi minunata! La multi ani si multa sanatate.

Peste 145.000 de romance isi sarbatoresc onomastica de Florii. Este una dintre cele mai importante sarbatori la crestini, caci ea aminteste de Intrarea in Ierusalim a Mantuitorului. In mod traditional, Floriile se celebreaza cu o saptamana inainte de Paste.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top