Connect with us
Moș Crăciun vine chiar dacă este pandemie! Anunț pentru copiii din toată lumea

Social

Moș Crăciun vine chiar dacă este pandemie! Anunț pentru copiii din toată lumea

Moș Crăciun vine și anul acesta la copiii care îl așteaptă! Chiar dacă este pandemie și Moșul face parte din categoria persoanelor cu risc la coronavirus, el își va duce la bun sfârșit misiunea. Moș Crăciun poate călători în siguranță în toată lumea pentru că este imun la coronavirus. Cine a făcut acest anunț?!

Moș Crăciun este imun la coronavirus

Moș Crăciun este imun la coronavirus și își va îndeplini și anul acesta misiunea de a duce cadouri copiilor din întreaga lume. Vestea a fost dată de un oficial al Organizației Mondiale a Sănătății ca răspuns la îngrijorarea copiilor. El a transmis că Moș Crăciun va primi un permis special pentru a călători și în statele care au impus restricții din cauza pandemiei.

„Înțeleg îngrijorarea pentru Moș Crăciun, pentru că este mai în vârstă. Pot să vă spun că Moș Crăciun este imun la acest virus. Am avut o scurtă discuție cu el, iar el se descurcă foarte bine, iar doamna Claus se descurcă foarte bine, iar ei sunt foarte ocupați în acest moment. Așadar, el va putea călători în și din spațiul aerian și va putea livra cadouri copiilor”, a declarat Maria Van Kerkhove, reprezentantă a OMS.

Acestea fiind spuse nu este niciun motiv pentru care Moș Crăciun ar putea să întârzie livrare cadourilor în noaptea de Ajun. Totuși, pentru ca totul să se desfășoare așa cum trebuie, și copiii trebuie să facă ceva.

Ei trebuie să îi asculte pe părinți, să respecte regulile de igienă și distanțare fizică, să meargă devreme la somn în Ajunul Crăciunului, pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun să-și facă treaba.

Moș Crăciun, moșul cel darnic și bun care aduce daruri copiilor cuminți din întreaga lume este extrem de așteptat tocmai din acest motiv. În fiecare an, în această perioadă, el face inventarul cadourilor, ajutat de spiriduși, citește listele venite din scrisorile trimise de copii și pregătește cadourile.

În noaptea de 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, Moș Crăciun zboară în sania lui magică, trasă de reni, peste tot în lume. Intră prin hornuri în casele celor mici și lasă daruri lângă bradul împodobit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top