Connect with us
Poveste copleșitoare! I-a scris soției un email cu ultimele dorințe

Social

Poveste copleșitoare! I-a scris soției un email cu ultimele dorințe

Omenirea se confruntă cu o situație ciudată de câteva luni, de când pandemia a izbucnit și a provocat un dezastru la nivel internațional. Cea mai grea misiune o ai medicii, care se află în prima linie în lupta cu noul virus. Ore în șir poartă echipamente speciale și încearcă să își protejeze pacienții, să le asigure cele mai bune condiții. În această perioadă au avut loc situații tragice și s-au descoperit cele mai copleșitoare povești de viață. Una dintre cele mai interesante este cea a unui medic care i-a trimis soției un email cu ultimele sale dorințe.

Poveste de viață- medicul care se teme de moarte

Cea mai emoționantă poveste de până acum este cea a unui medic de terapie intensivă de la Spitalul Universitar din Cardiff, Țara Galilor. În perioada în care situația o luase razna și spitalele erau pline de persoane decedate și infectate cu noul virus, acest medic se temea pentru viața lui și nu știa dacă va reuși să treacă peste acel haos. Acesta ajunsese să lucreze în ture de câte 13 ore și nu mergea acasă perioade lungi, pentru a-și dedica tot timpul pacienților.

Deși lucrează la unul dintre cele mai mari spitale, doi dintre colegii săi au decedat, ceea ce l-a determinat și pe el să-și pună anumite semne de întrebare și a început să-i fie teamă pentru viața lui. Astfel, a luat o decizie radicală:  Matt i-a trimis soției sale, Allison, un email în care i-a dat informații despre conturile și cardurile bancare, inclusiv parolele, și i-a spus care îi sunt ultimele dorințe dacă va fi să se întâmple ceva și cu el. Medicul i-a mai spus soției cât de tare o iubește, dar și în ce direcție vrea să le îndrume pe fetele lor. De altfel, i-a spus că, în cazul în care va muri, corpul său vrea să fie transformat în schelet pentru studiul medical.

El a explicat că cel mai dureros lucru este momentul în care trebuie să anunțe familiile persoanelor răpuse de nemilosul virus. De exemplu, el își amintește cu greu de un moment în care un tânăr era pe patul de moarte, iar familia acestuia i-a cerut să-i cânte melodia lui preferată în ultimul moment al vieții.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top