Connect with us
Reguli stricte de Crăciun și Revelion. Reacția unei turiste când a aflat că dansul este interzis

Social

Reguli stricte de Crăciun și Revelion. Reacția unei turiste când a aflat că dansul este interzis

Criza sanitară cu care ne confruntăm de câteva luni bune ne-a transformat complet viețile. Cursul firesc al lucrurilor a fost înlocuit de reguli stricte pe care trebuie să le respectăm pentru a evita infectarea cu virusul momentului și pentru a-i proteja pe cei din jurul nostru. Chiar dacă au avut loc mai multe relaxări și am renunțat la multe dintre restricții, unele reguli au rămas valabile. La fel va fi și de Crăciun și Revelion, când va trebui să ținem cont de mai multe măsuri impuse de autorități pentru a nu ne pune viața în pericol, mai ales când vine vorba de petreceri.

Turiști mai puțini de Crăciun și Revelion din cauza regulilor

Mulți și-au organizat deja vacanța de Crăciun și Revelion și speră că vor avea parte de cele mai frumoase petreceri. Se pare că lucrurile nu vor decurge așa cum au visat din cauza crizei sanitare cu care ne confruntăm și care ne obligă să ținem cont de măsurile de prevenire impuse de autorități pentru ca situația să fie ținută sub control și să evităm o tragedie.

Hotelierii s-au pregătit și pentru această situație extremă, deși se așteaptă ca succesul să nu mai fie același ca în anii trecuți. Deși locurile sunt, în mare parte, ocupate pentru Crăciun și Revelion, patronii se gândesc că mulți dintre turiști ar putea anula vacanțele. De exemplu, pentru petrecerea de Crăciun sau cea din noaptea dintre ani, există mai multe reguli ce trebuie respectate.

Se știe că sunt permise evenimentele interioare cu un număr limitat de persoane și, cel mai neplăcut pentru turiști, dansul nu va fi permis pentru a se respecta distanțarea socială. La aflarea acestei vești, o turistă a mărturisit că va anula pe loc rezervarea, pentru că nu vede cum s-ar putea distra altfel dacă nu pe ringul de dans, așa cum este obișnuită.

Cu siguranță hotelierii vor găsi o modalitate de a-i face pe turiști să simtă că este sărbătoare, chiar și într-o perioadă dificilă pentru toți. Dacă dansul va lipsi, focul de artificii va face trecerea dintre ani mai atractivă.

“Dans cu părere de rău, nu vom avea dans, dar avem în calcul să facem un foc de artificii. Avem o sală de conferinţe generoasă, punem undeva la 70, 80 de persoane, să facem Crăciunul şi Revelionul, în două zone, cu muzica în ambele părţi.”, a declarat Gabriel Roșca, manager hotel.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top