Connect with us

Știri

Un tânăr din Constanța și-a dat foc în mașină. Înainte a anunțat totul pe Facebook

Un tânăr din Constanța și-a dat foc în propria sa mașină, din cauza tatălui. El a anunțat totul pe Facebook înainte de a încerca să-și pună capăt zilelor. Tânărul a scăpat cu viață, însă este în stare critică și șansele de a fi salvat sunt extrem de slabe.

Un tânăr din Constanța și-a dat foc în mașină. Înainte a anunțat totul pe Facebook

Tânărul a ales să își dea foc sub un pod al Autostrăzii A2 din zona localității dobrogene, după o ceartă cu tatăl său. El a povestit pe Faceook că tatăl l-a distrus mental și nu mai poate rezista. Se pare că cei doi aveau o relație foarte anevoioasă.

Citește și: Răstunare de situație în cazul Caracal. Ce solicită mama Luizei Melencu solicită autorităților

Autoturismul a ars in intregime. sursa foto: a1.ro

Autoturismul a ars in intregime. sursa foto: a1.ro

Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greșit. Taților de băieți nu îi faceți copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil, dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieți, dar mai au nevoie de puțină iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face și știu că sunt un laș, dar nu știu ce altceva să fac”, este mesajul înfiorător al tânărului, postat pe Facebook, înainte de a recurge la acel gest radical.

Citește și: Cătălin Botezatu a ajuns la spital! Cum se simte în aceste momente

Un cetățean a văzut momentul în care mașina a luat foc și a anunțat rapid autoritățile. Victima a fost transportată de urgență la spital, însă șansele ca acest tânăr să supraviețuiască sunt minime. Omul care a sunat la 112 a făcut și o postare pe Facebook.

Era o mașină care ardea, am sunat la 112 să trimită o mașină de pompieri, apoi am coborât la o distanță sigură de mașină să văd dacă sunt victime. Lângă mașină, erau așezate frumos, un portofel, un telefon și o pereche de ochelari”, a dezvăluit Adrian Radu, pe contul personal de Facebook.

 

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top