Connect with us
Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Madrid. Rusoaica Daria Kasatkina s-a impus în 63 de minute

Știri

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Madrid. Rusoaica Daria Kasatkina s-a impus în 63 de minute

La câteva ore după ce Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Madrid, după o victorie în două seturi cu Elise Mertens, scor 6-0, 6-3, Sorana Cîrstea a fost eliminată de Daria Kasatkina, locul 15 WTA, în turul secund de la Madrid, scor 3-6, 1-6.

Kasatkina a reușit să închidă primul set în exact 30 de minute. Actul secund a început sub aceleași coordonate. Kasatkina a câștigat primul game, apoi a început ploaia. După pauză, diferența dintre cele două a devenit din ce în ce mai evidentă. Daria a mai pierdut un singur game și a câștigat cu 6-3, 6-1, în doar 63 de minute.

Rusoaica a profitat de nervozitatea evidentă din jocul Soranei și a reușit să închidă jocul jocul cu un backhand în lung de linie.

Kasatkina va juca în turul următor împotriva câștigătoarei dintre Garbine Muguruza și Donna Vekic.

Citește și: Simona Halep – Ekaterina Makarova, scor final 6-1, 6-0, la turneul de la Madrid

După victoria lejeră cu Makarova, în care a pierdut doar un game, Simona Halep a rezolvat partida cu Mertens într-o oră și 11 minute. Astfel, ea a ajuns în optimile turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6.685.828 euro.

Citește și: Maria Șarapova – Irina Begu, scor final 7-5, 6-1 la turneul de la Madrid

Simona Halep, eliminată la dublu

Simona  a fost însă eliminată la dublu, acolo unde făcea pereche cu Irina Begu, jucătoarea eliminată ieri de Maria Șarapova.

Perechea formată din jucătoarele române de tenis Irina Begu şi Simona Halep a fost învinsă de cuplul Nicole Melichar (SUA)/Kveta Peschke (Cehia), cu 2-6, 6-3, 11-9, luni, în prima rundă a probei de dublu la turneul de la Madrid (WTA), dotat cu premii totale de 6.685.828 euro.

Melichar şi Peschke s-au impus după o oră şi 12 minute, ele câştigând şi prima confruntare, anul acesta, în primul tur la Indian Wells, cu 6-3, 1-6, 10-3.

Melichar şi Peschke au câştigat primul ghem al meciului, dar apoi româncele au reuşit o serie de cinci consecutive, dintre care ultimele trei la minge decisivă. Fiecare cuplul şi-a făcut serviciul apoi şi primul set a revenit perechii Begu/Halep cu 6-2.

În actul secund, Melichar şi partenera ei s-au desprins la 3-0, după care s-a mers cu serviciul, revenindu-le victoria cu 6-3. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top