Connect with us
Sorin Ovidiu Vântu a fost operat din cauza unei infecții. Medicii i-au amputat o parte din picior

Știri

Sorin Ovidiu Vântu a fost operat din cauza unei infecții. Medicii i-au amputat o parte din picior

Sorin Ovidiu Vântu a fost operat din cauza unei infecții. Medicii i-au amputat o parte dintr-un picior. Informații cu privire la această situație au fost dezvăluite de către Sorin Roșca Stănescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui.

Sorin Ovidiu Vântu a fost operat

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a fost operat de medici și a rămas fără o parte dintr-un picior. Totul a plecat de la o infecție pe care acesta ar fi făcut-o în timpul în care era după gratii.

Unul dintre prietenii buni ai acestuia a făcut declarații cu privire la starea de sănătate a omului de afaceri. Este vorba despre Sorin Roșca Stănescu. Acesta a spus că Sorin Ovidiu Vântu a fost chiar și în comă, după ce infecția s-a propagat în întreg organismul.

„A suferit o operaţie de amputare, nu a întregului picior, la un picior, ca urmare a unei infecţii foarte grave pe care a făcut-o în închisoare. A trecut şi printr-o situaţie mai gravă, s-a aflat şi în comă, infecţia s-a propagat în întreg organismul. Acum ştiu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare”, a declarat Sorin Roșca Stănescu pentru Click!

Sorin Roșca Stănescu a spus că omul de afaceri este bine acum, în afara oricărui pericol, este internat la o clinică din străinătate și abia așteaptă să revină acasă.

„Acum ştiu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate!(…) Acum se pare că este în afara oricărui pericol. Am vorbit aproape zilnic cu el. Aşteptăm să se întoarcă în ţară”, a mai spus Sorin Roșca Stănescu.

Sorin Ovidiu Vântu a fost eliberat din Penitenciarul Jilava în luna decembrie a anului 2020, după ce a existat pedeapsa de 1 an de închisoare.

În iunie 2012, Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat de Curtea de Apel București la un an de închisoare cu executare, pentru șantajarea lui Sebastian Ghiță. Ulterior, la începutul lunii decembrie 2012, Comisia de la Penitenciarul Jilava i-a scăzut 33 de zile din pedeapsa primită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top