Connect with us
Stirile zilei 1 august 2016. Principalele stiri ale zilei de luni. Cele mai importante subiecte de astazi, prezentate de Huff.ro

Știri

Stirile zilei 1 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 1 august 2016. Cele mai importante stiri ale zilei de luni

1.Regina Ana a murit la varsta de 92 de ani

Regina Ana a murit. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant Casei Regale, Ioan Luca Vlad, pe contul de Facebook si confirmat de Casa Regala. Regina avea 92 de ani. Alteta sa va fi inmormantata la Curtea de Arges. Citeste aici mai multe!

2.Reactii dupa moartea din Reginei Ana

Mesajele de condoleante au inceput sa curga dupa moartea Reginei Ana. Presedintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Razvan Theodorescu sunt cateva dintre numele care si-au transmis regretele fata de decesul reginei. Citeste aici mai multe!

3. Gabriel Oprea ar putea ramane fara doctorat

Teza de doctorat a lui Gabriel Oprea a fost un plagiat in mare parte, a hotarat comisia de analiza, care a propus retragerea titlului de doctor al fostului vicepremier. Oprea nu pare dispus sa renunte la titlul de doctor si a anuntat, pe Facebook, ca va contesta decizia CNATDCU. Citeste aici mai multe!

4. Incendiu puternic in Crangasi

Un incendiu puternic a avut loc luni la pranz, in piata Crangasi. Fatada unui complex comercial a fost cuprinsa de flacari, iar pompierii s-au luptat pentru a stinge focul. Citeste aici mai multe!

5.Dosar penal in cazul transfuziei gresite de la Spitalul CF 2.

Dupa ce unei paciente de la Spitalul CF 2 i s-a efecutat o transfuzie gresita, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 a decis sa deschida un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, cu privire la acest incident. Citeste aici mai multe!

6. ANM: Cog galben de furtuni puternice in mare parte din tara

Meteorologii au prelungit, luni, atentionarea Cod galben de canicula, pentru 11 judete din sud-est si municipiul Bucuresti, dar si de instabilitate atmosferica, la nivelul a 24 de judete din zonele Transilvaniei, Olteniei si Moldovei, pana in seara zilei de 2 august. Citeste aici mai multe!

7.Salarii majorate pentru 650 de mii de bugetari, incepand de la 1 august 2016

Aproximativ 650.000 de bugetari beneficiaza de cresteri de salariu, incepand de luni 1 august 2016. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top