Connect with us
Stirile zilei 11 iulie 2016. Principalele stiri de astazi. Stirile zilei de luni!

Știri

Stirile zilei 11 iulie 2016. Principalele subiecte de azi

Stirile zilei 11 iulie 2016

Portugalia este noua campioana europeana

Portugalia a castigat finala Euro 2016, dupa ce a invins Franta cu un gol marcat in a doua repriza de prelungiri de Eder. Lusitanii au obtinut, astfel, primul titlu continental din istorie. Citeste aici mai multe!

Consulul onorific al Romaniei in El Salvador, asasinat

Ricardo Emanuel Salume Barake, consulul general onorific al Romaniei la El Salvador a fost asasinat. Barbatul a fost gasit mort in propria locuinta, Citeste aici mai multe!

Scandal la Bac 2016, inainte de afisarea rezultatelor.

O problema cu o cerinta gresita de la proba de fizica agita spiritele inainte de rezultatele de la Bacalaureat 2016. Sute de elevi cer Ministerului Educatiei, printr-o petitie, sa acorde punctaj maxim indiferent de rezolvarea pe care au ales-o pentru problema. Citeste aici mai multe!

Fiul lui Osama bin Laden jura razbunare pentru uciderea tatalui sau

Hamza, fiul lui Osama bin Laden, a amenintat Statele Unite si aliatii ca se va razbuna pentru moartea tatalui sau, intr-un mesaj audio postat de Al Qaida. Citeste aici mai multe!

Vreme caniculara in urmatoarele trei zile

Vremea va deveni caniculara in zilele de marti, miercuri si joi (12, 13 si 14 iulie 2016), anunta meteorologii. Dupa aceasta perioada de caldura, temperaturile vor scadea semnificativ in aproape toata tara, se arata in atentionarea ANM. Citeste aici mai multe!

Viceprimarul Tudy si-a dat demisia

Tudy a demisionat din functia de viceprimar al Capitalei. Tudor Ionescu isi da demisia la doar cateva zile de la numirea sa controversata.Decizia lui Tudy vine in contextul in care mai multe personaje importante de pe scena politica i-au cerut demisia, ca urmare a scandalului din trecut cu Oana Zavoranu. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top