Connect with us
Stirile zilei 12 august 2016. Principalele stiri de astazi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile, prezentate de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 12 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 12 august 2016. Principalele stiri de astazi. Cele mai importante subiecte

1.Prima medalie de aur pentru Romania la Rio!

Echipa de spada a Romaniei a invins China in finala de la Jocurile Olimpice de la Rio, obtinand medalia de aur. Citeste aici mai multe!

2.Perchezitii la COSR in cazul echipamentului Romaniei la Olimpiada de la Rio

Oamenii legii au descins la sediul COSR si la o firma din Bucuresti, dupa ce au aparut informatii conform carora sportivii care reprezinta Romania la Olimpiada de la Rio, ar fi primit echipament contrafacut. Citeste aici mai multe!

3.Bogdan Olteanu, fostul viceguvernator BNR, arestat preventiv

Bogdan Olteanu, fostul viceguvernator BNR, a primit un mandat de arestare de 16 zile, pentru restul din cele 30 initiale pentru care a fost emis mandat de arest la domiciliu. Decizia luata de ICCJ este definitiva. Citeste aici mai multe!

4.Vremea 13-14 august 2016. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea se amelioreaza in acest weekend, anunta meteorologii. Desi temperaturile vor fi mai scazute decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada, precipitatii vor disparea treptat, iar cerul va fi din nou senin. Citeste aici mai multe!

5.INS: Economia Romaniei, cea mai mare crestere de dupa criza din 2008

Economia Romaniei a avut in T2 o crestere mai mare decat cea preconizata de specialistii in domeniu. Astfel, PIB-ul a crescut cu 6% in trimestrul al doilea din 2016, comparativ cu intervalul din 2015, potrivit datelor Institutului National de Statistica. Cresterea economica este peste estimarile analistilor, care preconizau 4.1%. Citeste aici mai multe!

6.BOX: Proba B in cazul lui Lucian Bute confirma ca pugilistul s-a dopat

Proba B in cazul pugilistului Lucian Bute a confirmat rezultatul pozitiv de la primul test antidoping, relateaza presa din Canada. Sportivul fusese depistat cu ostarina dupa meciul cu Jack Badou, contand pentru centura mondiala WBC. Citeste aici mai multe!

7. Mergea si Tecau lupta pentru medalia de aur

Florin Mergea si Horia Tecau joaca in aceasta noapte finala probei de dublu masculin de la Jocurile Olimpice. In finala, cei doi tenismeni romani vor intalni cuplul Rafael Nadal/Marc Lopez.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top