Connect with us
Stirile zilei 2 august 2016. O retrospectiva a celor mai importante stiri de astazi. Principalele subiecte ale zilei prezentate de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 2 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 2 august 2016. Principalele stiri de astazi. Cele mai importante subiecte.

1.Inmormantarea Reginei Ana. Programul funeraliilor, publicat de Casa Regala

Inmormantarea Reginei Ana va avea loc in data de 13 august, la Curtea de Arges, a anuntat Casa Regala, care a publicat astazi programul funeraliilor Majestatii Sale. Trupul neinsufletit al Reginei Ana va ajunge in tara in ziua de marti, 9 august 2016, urmand ca pana miercuri seara sa fie depus la Castelul Peles. Citeste aici mai multe!

2.VREMEA. ANM: Ploi si furtuni in toata tara!

Vremea se schimba incepand de marti, 2 august, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie. ANM a emis o informare METEO valabila de astazi, de la ora 18.00 pana maine, 3 august 2016, ora 18.00. Citeste aici mai multe!

3.Asistenta de la Spitalul CF 2, amendata in cazul transfuziei gresite

Asistenta de la Spitalul CF 2 responsabila pentru transfuzia de sange gresita, in urma careia o femeie a ajuns in stare grava, a primit o amenda de 700 de lei din partea inspectorilor sanitari, a anuntat Ministerul Sanatatii. Citeste aici mai multe!

4.Explozie in Iasi. Doi oameni au murit, alti 11 au fost raniti

Doi oameni au murit si alti 11 au fost raniti, dupa ce un apartament dintr-un bloc din Iasi a sarit in aer. Deflagratia s-a produs la un apartament de la parter al unui bloc cu patru etaje. Doi batrani locuiau in apartamentul cu pricina. Citeste aici mai multe!

5.Baroul Bucuresti va discuta pe 23 august o cerere de excludere a lui Victor Ponta

Baroul Bucuresti va discuta excluderea lui Victor Ponta pe 23 august, data la care are loc prima sedinta a consiliului. Monica Macovei a depus cererea de excludere, motivand ca fostul premier a intrat in barou pe baza titlului de doctor, care i-a fost retras. Citeste mai multe pe Hotnews!

6.Apare noul Rapid? Cum se va numi noua echipa

Presedintele CS Rapid, Vali Caciureac, a anuntat ca intentioneaza sa puna bazele unei noi echipe de fotbal, in cazul in care Rapid Bucuresti va fi dizolvata. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top