Connect with us
Stiri 2.09.2016

Știri

Stirile zilei 2 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Stiri 2 septembrie 2016. Principalele subiecte ale zilei.

1. CNATDCU: Petre Toba nu a plagiat in teza de doctorat

Petre Toba nu a plagiat, este concluzia comisiei de specialitate a CNATDCU, care a analizat teza de doctorat elaborata de acesta, intitulata „Politia Romana – Forta de stabilitate si securitate. Citeste aici mai multe detalii!

2. Cererea de urmarire penala in cazul lui Gabriel Oprea a ajuns in Senat

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a solicitat Senatului sa formuleze cererea de efectuare a urmaririi penale fata de fostul vicepremier Gabriel Oprea, acuzat de procurorii DNA de ucidere din culpa în cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Citeste aici mai multe detalii!

3. Atentat in Pakistan: Cel putin 13 morti si peste 54 de raniti

Atentat in Pakistan. Cel putin 12 persoane au fost ucise si 52 au fost ranite in urma a doua explozii cu bomba. Acestea au fost detonate in fata unui tribunal si intr-un cartier crestin din nord-vestul Pakistanului. Citeste aici mai multe detalii!

4. Vremea in weekend. Prognoza meteo pentru 3-4 august 2016

Vremea in weekend. Care toamna? Mai avem cel putin un week-end de vara! Vremea e perfecta de plaja. Calendaristic, e deja a doua zi de toamna, dar ziua de azi si cele care vin se anunta excelente. Citeste aici mai multe detalii!

5. O familie indoliata din Cluj a ingropat un alt mort, din cauza unei greseli a spitalului

O familie din Cluj a ingropat un alt mort, dupa ce Morga Spitalului din Dej a incurcat cadavrele. Doua femei au murit in aceeasi zi, iar una dintre ele nu avea nicio adresa trecuta in documente. Astfel, o familie si-a ingropat ruda, insa dupa doua zile s-a descoperit ca nu era ruda lor. Citeste aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top