Connect with us
Stirile zilei 22 august 2016. Principalele subiecte de azi. Cele mai importante stiri ale acestei zile, prezentate de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 22 august. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 22 august 2016. Principalele stiri de azi. Cele mai importante stiri ale zilei!

1.Bogdan Olteanu ramane dupa gratii

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis sa prelungeasca mandatul de arestare a fostului viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu, cu inca 30 de zile. Hotararea nu este una definitiva si poate fi contestata. Citeste aici mai multe!

2.Vremea se strica de azi

Vremea se strica de azi, luni, 22 august, anunta meteorologii. O informare meteo emisa de ANM a intrat in vigoare in aceasta dimineata, la ora 9.00, urmand sa se mentina pana miercuri, 24 august la ora 06.00. Citeste aici mai multe!

3.Jocurile Olimpice 2016 s-au incheiat. Romania, pe locul 47 in clasamentul final

Jocurile Olimpice, la care au participat 10.500 de jucatori s-au incheiat. Dupa ce flacara olimpica a fost stinsa a urmat un adevarat spectacol, cum este deja cunoscut la Rio. Jocurile Olimpice de peste patru ani vor fi gazduite de Japonia. Citeste aici mai multe!

4.Gregorian Bivolaru, in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti se judeca luni contestatia lui Gregorian Bivolaru la sentinta definitiva de sase ani de inchisoare pentru act sexual cu un minor. Citeste aici mai multe!

5.Subiecte Romana Bac 2016 TOAMNA. Ce s-a dat la Bacalaureat pe 22 august

Luni, 22 august, s-a dat startul celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului, la probele scrise. Circa 42.000 de absolventi de liceu s-au inscris la sesiunea august-septembrie a Bac 2016. Vezi aici ce subiecte s-au dat la proba de limba romana de azi! 

6.Control al Ministerului Sanatatii la Spitalul CF2 din Capitala

Corpul de control al ministrului Sanatatii s-a deplasat luni la Spitalul CF2, in cazul transfuziei de sange gresite realizate cu cateva saptamani in urma la acest spital. Citeste mai multe pe Agerpres!

7. Turisti blocati in pestera Huda lui Papara

Noua oameni sunt blocati in pestera Huda lui Papara din Muntii Trascaului, o subdiviziune a Muntilor Apuseni, dupa o viitura puternica. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top