Stirile zilei 26 august 2016. Principalele subiecte ale zilei

26.08.2016
Stirile zilei 26 august 2016. Principalele subiecte ale zilei

Stirile zilei 26 august 2016. Principalele subiecte ale zilei.

1. Cutremur in Italia- 6 romani au murit si 17 sunt disparuti. Bilant nou: peste 250 de morti

Ministerului Afacerilor Externe a confirmat, in aceasta dimineata, ca sase romani si-au pierdut viata in urma cutremurului din Italia. In plus, alti cinci sunt in spital si alti 17 sunt dati disparuti. Bilantul a crescut la 250 de persoane decedate. Citeste aici mai multe detalii!

2. Explozie in Turcia la o sectie de politie: 9 morti si zeci de raniti

O explozie cu masina-capcana a avut loc in Turcia, in orasul Cizre. Noua persoane si-au pierdut viata si alte zeci au fost ranite. Citeste aici mai multe detalii!

3. Presupusul criminal al suporterului dinamovist a fost retinut

Un tanar de 25 de ani a fost retinut in cazul suporterului dinamovist decedat in urma unei altercatii, la finalul partidei Steaua – Dinamo, de sambata trecuta. Citeste aici mai multe detalii!

4. Actorul Florin Zamfirescu este purtatorul de cuvant al PRM

Actorul Florin Zamfirescu a decis sa intre in politica. Dupa ce a participat la o sedinta a Partidului Romania Mare, actorul a devenit purtatorul de cuvant al formatiunii politice. Citeste aici mai multe detalii!

5. Franta: Interdictia de a purta burkini a fost suspendata de justitie

Interdictia de a purta burkini, decisa recent in Franta de mai multe primarii, a fost suspendata de Consiliul de stat, cea mai inalta instanta administrativa a tarii. Citeste aici mai multe detalii!