Connect with us
Știrile zilei 26 octombrie 2016. Principalele subiecte de astăzi. Cele mai importante știri ale zilei, prezentate de huff.ro.

Știri

Știrile zilei 26 octombrie. Cutremur de 5.4 și 6.4 grade în Italia

Știrile zilei 26 octombrie 2016. Principalele știri de azi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

Cutremur in Italia – Replica in 26 octombrie a cutremurului din august

Un cutremur cu magnitudinea de 5.4 grade pe scara Richter, urmat de o replica de 6.1 a fost inregistrat intr-un oras din Italia. Au fost doua victime la cutremur

Cristian Ghinea a demisionat din Guvern și s-a înscris în USR

Nicușor Dan, liderul Uniunii Salvați România, l-a prezentat pe fostul ministru al fondurilor europene, Cristian Ghinea.  El va candida pentru un loc în Camera Deputaților. Fostul ministru în Guvernul Cioloș a afirmat că vrea să candideze pentru a își continua proiectul anti-sărăcie. Citește aici mai multe!

CCR a hotârât: Legea care ar ajuta doctoratele plagiate, neconstituțională

Curtea Constituțională a decis că legea care ar ajuta doctoratele plagiate este neconstițională, admițând sesizările PNL și ale Guvernului. Anunțul a fost făcut de președintele CCR, Valer Dorneanu. Citește aici mai multe!

România ar putea scăpa de MCV, principalul obstacol în aderarea la Schengen

Parlamentul European a adoptat un proiect legislativ cu rolul de a înlocui Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV) impus României și Bulgariei. Citește aici mai multe!

Adi Despot, gest superb în memoria victimelor de la Colectiv

Adi Despot, solistul trupei Vița de Vie, a făcut un gest emoționant în memoria victimelor din Colectiv, la aproape un an de la producerea tragediei. Citește aici mai multe!

Cristian Dragoş Dinu, posibil înlocuitor al lui Cristian Ghinea la Ministerul Fondurilor Europene – surse

Secretarul de stat din Ministerul Fondurilor Europene, Cristian Dragoş Dinu ar putea fi numit în locul lui Cristian Ghinea, care a demisionat miercuri din funcţia de ministru.

Aristotel Căncescu, reţinut de DNA pentru luare de mită şi abuz în serviciu

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov Aristotel Căncescu a fost reţinut de DNA, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, el fiind acuzat că în campania electorală din 2012, în calitate de preşedinte al PNL Braşov, a primit mită de la trei persoane pentru a-i pune pe poziţii eligibile pe lista de candidaţi pentru CJ.

Cum va fi VREMEA de CRĂCIUN 2016 și de REVELION 2017

ANM a făcut publică prognoza meteo pe următoare trei luni, noiembrie, decembrie și ianuarie 2017. Meteorologii spun că…Citește aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top