Connect with us
Stiri 29.08.2016

Știri

Stirile zilei 29 august 2016. Principalele subiecte ale zilei

Stirile zilei 29 august 2016. Principalele subiecte ale zilei.

1. Un nou cutremur a lovit centrul Italiei, la o adancime de doar 6 kilometri

Un nou cutremur a zguduit centrul Italiei, in aceasta dimineata. Seismul a avut magnitudinea de 4,6 pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 6 kilometri. Intre timp, Ministerul Afacerilo Externe a anuntat ca pe lista romanilor disparuti mai este unul singur. Ceilalti au fost identificati si sunt in viata. Citeste aici mai multe detalii!

2. O bomba a explodat la Bruxelles

O bomba a explodat la Institutul de Criminalistica din Bruxelles, in zona laboratoarelor, fara a provoca victime. Cu putin inainte de ora locala 2:30, o masina a reusit sa treaca prin cele trei garduri, relateaza RTL. Unul sau mai multi suspecti au detonat bomba in apropirea laboratoarelor.Citeste aici mai multe detalii!

3. Gabriel Sincraian, bronz la haltere la JO 2016, prins dopat

Gabriel Sincraian este unul dintre cei 96 sportivi, cu care Romania s-a prezentat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in perioada 5-21 august. Gabriel Sincraian este sportivul roman care s-a intors cu medalia de bronz de la Jocurile Olimpice 2016. Citeste aici mai multe detalii!

4. Prognoza meteo pentru septembrie-noiembrie: Temperaturi peste media normala

Temperaturile vor fi peste media normala a acestei perioade, se arata in prognoza publicata de Administratia Nationala de Meteorologie. Citeste aici mai multe detalii!

5. Trei ofiteri de la Permise, cercetati dupa ce Tariceanu si-a preschimbat carnetul auto ocolind o coada de sute de persoane

Trei ofiteri ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (SPRPCIV) Bucuresti sunt cercetati administrativ de Ministerul Afacerilor Interne dupa ce au permis intrarea lui Calin Popescu Tariceanu prin curtea interioara a cladirii. Citeste aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top