Connect with us
Stirile zilei 2016. Cele mai importante subiecte ale zilei de duminica, 29.05.2016..

Știri

Stirile zilei 29 mai 2016

Stirile zilei 29 mai 2016. Prinderea principalului suspect in cazul uciderii vanzatoarei din Constanta si incidentul din localitatea Plopu in urma caruia 20 de oameni au fost raniti sunt principalele subiecte.

1.Crima in Constanta! Ucigasul vanzatoarei de ziare a fost prins!

Ucigasul vanzatoarei de ziare din Constanta a fost prins la Sibiu. Conform unor surse judiciare, este vorba despre un barbat de 30 de ani, despre care lumea din zona in care a avut crima spune ca se cunostea cu victima. Criminalul ar fi luat de mai multe ori produse pe datorie, dar in seara crimei, femeia il refuzase. Citeste aici mai multe!

2.Incident grav in Prahova! 20 de oameni raniti, dupa ce un podet s-a rupt

Douazeci de persoane din staff-ul de campanie al organizatiei PSD Prahova au fost ranite, dupa ce un podet de lemn care traversa paraul Bucovel, din comuna Plopu, a cedat, cel mai probabil, din cauza greutatii. Ranitii au varste cuprinse intre 17 si 77 de ani, printre ei aflandu-se o femeie insarcinata, dar si Laura Moagher, directoarea Parcului „Constantin Stere”. Citeste aici mai multe!

3. Marian Dragulescu, medaliat cu argint la sol si sarituri la Europenele de la Berna

Gimnastul roman Marian Drăgulescu (35 ani) a cucerit medalia de argint în finala de la sărituri, duminică, la Campionatele Europene de gimnastică artistică masculină de la Berna, după ce câteva ore mai devreme obținuse și argintul la sol. Citeste mai multe pe romaniatv.net!

4. Real Madrid a castigat Champions League!

Real Madrid s-a impus la lovituri de departajare in fata lui Atletico Madrid si a devenit pentru a 11 a oara campioana Europei. Vezi aici rezumatul meciului!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top