Connect with us
Stirile zilei 3 august 2016. Cele mai importante stiri de astazi. Principalele subiecte de miercuri, prezentate de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 3 august 2016. Cele mai importante stiri de azi

Stirile zilei 3 august 2016. Principalele stiri de astazi. Cele mai importante subiecte.

1.Oficial: 13 august, zi de doliu national!

Ziua inmormantarii Reginei Ana,13 august, a fost decretata de Guvern zi de doliu national, in memoria Majestatii Sale. Citeste aici mai multe!

2.Primele imagini cu sicriul Reginei Ana FOTO si VIDEO

Reprezentantii Casei Regale au organizat o ceremonie religioasa restransa pentru Regina Ana, la care au participat doar cele trei fiice ale ale Majestatii Sale si apropiatii Familiei Regale. Citeste aici mai multe!

3.Liviu Mihaiu a recunoscut ca Vintu a intervenit pentru numirea sa in functia de guvernator

Liviu Mihaiu, fost guvernator al Deltei Dunarii, a recunoscut in fata anchetatorilor faptul ca stia despre interventiile lui Vintu pentru numirea sa in aceasta functie. Jurnalistul sustine, insa, ca a aflat ulterior ca s-au dat bani pentru ca el sa fie instituit in functie, se arata in motivarea magistratilor. Citeste aici mai multe!

4.Ministerul Sanatatii, anunt ingrijorator despre sistemul medical romanesc

In sistemul sanitar romanesc functioneaza 108 unitati sanitare publice si 34 private fara unitati de transfuzie sanguina autorizate de DSP-uri, potrivit unei centralizari realizate de Ministerul Sanatatii. Citeste aici mai multe!

5.Coreea de Nord a lansat o noua racheta balistica

Statul major al armatei sud-coreene a anuntat ca o racheta balistica a fost lansata de Coreea de Nord, din partea de est a tarii, catre apele din largul coastelor estice ale Coreei de Sud. Citeste aici mai multe!

6.Inundatii in Romania. Mai multe orase, afectate de ape VIDEO

Ploile puternice din ultima perioada au provocat mai multe inundatii in diferite orase ale tarii. Citeste aici mai multe!

7.Avion in flacari pe Aeroportul din Dubai VIDEO!

Un avion apartinand companiei Emirates a luat foc pe aeroportul din Dubai, Emiratele Arabe Unite, imediat dupa aterizare. Potrivit primelor informatii, aeronava a luat foc din cauza aterizarii gresite, pilotul facand manevre periculoase. Citeste aici mai multe!

8.Steaua si Astra lupta pentru calificarea in play-off-ul Champions League

Steaua si Astra joaca astazi pentru calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, cu Sparta Praga, respectiv FC Copenhaga. In tur, ambele partide s-au incheiat cu scorul de 1-1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top