Connect with us

Știri

Stirile zilei 31 august 2016. Principalele subiecte ale zilei

Stirile zilei 31 august 2016. Principalele subiecte ale zilei 31.08.2016

1. Demisii in masa la UPU Floreasca. Toti medicii ar putea pleca!

Cincisprezece medici de la Unitatea De Primire Urgenta Floreasca (UPU) si-au dat demisia in cursul zilei de astazi. De asemenea, exista informatii potrivit carora toti medicii de acolo intentioneaza sa isi dea demisia!Citeste aici mai multe detalii!

2. Puratorul de cuvant al ISIS, ucis in Siria

Abu Muhammad al-Adnani, purtator de cuvant al ISIS, a fost ucis in Siria, la Alep. Nu este clar daca purtatorul de cuvant a fost ucis intr-un raid aerian sau de fortele terestre. Citeste aici mai multe detalii!

3. Cazul mortii suporterului dinamovist: Un al doilea tanar a fost retinut pentru complicitate

Un al tanar, suspectat de complicitate la conflictul din 20 august, de la finalul meciului Steaua-Dinamor, soldat cu moartea unui suporter dinamovist, a fost retinut. Citeste aici mai multe detalii!

4. Avion United Airlines, aterizare de urgenta in Irlanda. 16 persoane au fost ranite

Un avion United Airlines a aterizat de urgenta in Iralanda din cauza unor turbulente. Din cauza acestui incident, 16 persoane au fost ranite. Citeste aici mai multe detalii!

5. O noua amanare la Baroul Bucuresti in cazul cererii de excludere a lui Victor Ponta

Membrii Consiliului Baroului Bucuresti, care s-au intrunit, miercuri, pentru a discuta cererea Monicai Macovei de excludere din barou a lui Victor Ponta, au decis ca discutiile sa fie reluate in 6 septembrie, cand va participa si Monica Macovei, pentru a-si sustine punctul de vedere. Citeste aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top