Connect with us
Stirile zilei 5 august 2016. Cele mai interesante subiecte din aceasta zi. Principalele stiri ale zilei prezentate de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 5 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 5 august 2016. Cele mai importante stiri. Principalele subiecte de astazi.

1.Jocurile Olimpice de la Rio incep in aceasta noapte

JO 2016 de la Rio de Janeiro iau startul astazi! Ceremonia de deschidere incepe in jurul orei 02.00 ora Romaniei. Evenimentul sportiv va fi transmis de TVR. Citeste aici mai multe!

2.Adversari tari pentru Steaua si Astra in Europa

Astra va juca impotriva echipei engleze West Ham in playoff-ul Europa League, in timp ce Steaua va lupta cu Manchester Citu pentru un loc in grupele Champions League. Citeste aici mai multe!

3.Primul deces din cauza virusului West Nile in Romania

O femeie in varsta de 79 de ani din judetul Ialomita a murit din cauza virusului West Nile, a anuntat Ministerul Sanatatii. Citeste aici mai multe!

4.Statul Islamic a capturat 3000 de civili, in Irak

Membrii gruparii Statul Islamic au capturat mai mult de 3.000 de civili care incercau sa fuga spre orasul Kirkuk, din Irak, potrivit Reuters. Citeste aici mai multe!

5.Raluca Pruna il da in judecata pe Victor Ponta

Raluca Pruna il va actiona in instanta pe fostul premier Victor Ponta, dupa ce acesta a afirmat despre ea, pe contul de Facebook” ca ar fi „stalinista”. Citeste aici mai multe!

6. Canicula in weekend

Temperaturile caniculare predomina in acest sfarsit de saptamana. ANM a emis o informare meteo valabila pana pe 7 august, in care anunta ca vremea va deveni caniculara in majoritatea tarii. Citeste aici mai multe!

7. Sebastian Papaiani a fost externat

Actorul Sebastian Papaiani a fost externat de la Spitalul Universitar din Bucuresti. Actorul fusese internat in urma cu circa o luna, din cauza unui accident cardio-vascular. Citeste aici mai multe!

8.DNA cere control judiciar pentru Olguta Vasilescu

Procurorii DNA au cerut Tribunalului Bucuresti sa impuna masura controlului judiciar fata de Lia Olguta Vasilescu, primarul din Craiova, acuzata ca a incercat sa discrediteze un martor din dosarul sau de coruptie. Citeste mai multe pe ziare.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top