Connect with us
Știrile zilei 8 octombrie. Principalele știri de astăzi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile, prezentate de huff.ro.

Știri

Știrile zilei 8 octombrie. Principalele știri de astăzi

Știrile zilei 8 octombrie. Principalele știri de astăzi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

Ninsori puternice și vânt în țară. Traficul pe Transalpina, închis

Traficul a fost închis pe sectorul Novaci – Obârșia Lotrului, a anunțat Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române, din cauza ninsorii și a vîntului puternic. Un microbuz cu turiști străini a rămas blocat pe Transalpina, din pricina condițiilor meteo nefavorabile. Citește aici mai multe!

Armenia – Romania in preliminariile CM 2018

România întâlnește Armenia în cel de-al doilea meci disputat de tricolori în cadrul preliminariilor CM 2018 din Rusia. După un debut slab, cu un rezultat de egalitate cu Muntenegru pe teren propriu, scor 1-1, selecționata lui Christoph Daum este obligată să câștige duelul din deplasare cu Armenia. Citește aici mai multe!

Accident în Azuga, pe DN1. Șase persoane au fost rănite

Un accident s-a produs sâmbătă în localitea Azuga din Județul Prahova. Șase persoane au fost rănite, după ce șoferul unei mașini a pierdut controlul pe DN1. Citește aici mai multe!

Uraganul Matthew face ravagii în Statele Unite ale Americii

Uraganul Matthew a lovit statul american Florida, cauzând moartea a șase persoane, după ce a provocat decesul a circa 900 de oameni în Haiti. Totodată, mai bine de un milion de oameni au răams fără curent electric în Florida din cauza acestui uragan, considerat cel mai puternic din ultimul deceniu. Citește aici mai multe!

Panică în Germania! Un sirian, suspectat că a încercat să comită un atentat terorist

Poliţia germană caută un sirian, Jaber A., suspectat de planificarea unui atentat, care are legături cu operaţiunea de proporţii desfăşurată sâmbătă la Cheimnitz, în Saxonia, relatează Le Parisien. Citește aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top