Connect with us
Armenia - România, SCOR LIVE. Tricolorii înfruntă selecționata Armeniei, într-un meci contând pentru preliminariile CM de fotbal din 2018.

Sport

Armenia – România. SCOR final 0-5 VIDEO – Preliminarii CM 2018

Armenia România Scor Live

Update, ora 20.49: Final de meci. Scor final 0-5 între Armenia și România. În urma acestui rezultat, tricolorii acumulează patru puncte, la fel ca Muntenegru, care a învins Kazahstanul cu același scor.

Vezi aici rezumatul video al meciului!

Update, ora 20.44: Keseru rateaza încă o ocazie! La faza următoare, Latovlevici șutează bine, dar portarul armean respinge!

Update, ora 20.43: Ocazie Rotariu, după un corner!

Update, ora 20.39: Ultima schimbare în tabăra noastră. Stanciu a fost înlocuit de Eric Bicfalvi, în minutul 81.

Update, 20.35: Muntenegru face scor cu Kazahstan, viitoarea adversară a tricolorilor. Scorul este 5-0 pentru foștii iugoslavi.

Update, ora 20.32: OCAZIE ROMÂNIA! Keseru ratează incredibil, după ce portarul Armeniei a gafat impardonabil. Atacantul lui Ludogoreț a trimis pe lângă poartă.

Update, ora 20.28: Armenia a avut un corner, însă fără a-i pune probleme lui Tătărușanu.

Update, ora 20.25: Schimbare la România. Rotariu își face debutul în reprezentativa de seniori, înlocuindu-l pe Chipciu. Atacantul dinamovist poartă numărul 10. Minutul 67, Armenia – România, rezultat 0-5.

Update, ora 20.22: În celălalt meci din Grupa E, Muntenegru conduce Kazahstan cu 3-0.

Update, ora 20.16: GOL ROMÂNIA! Gol Alex Chipciu în minutul 59! Scorul este 0-5. Răzvan Marin a oferit o pasă de senzație pentru jucătorul lui Anderlecht, care a marcat al cincilea gol al reprezentativei noastre.

Update, ora 20.14: Schimbare la România. Keseru l-a înlocuit pe Stancu, în minutul 57. Anterior, Chipciu a centrat în careu pentru Adi Popa, dar stelistul nu a ajuns la minge la timp.

Update, ora 20.12: Tricolorii fac în acest moment un joc de posesie.

Update, ora 20.08: Ocazie România! Șut superb al lui Răzvan Marin de la 20 de metri, mingea trece pe lângă poartă.

Update, ora 20.03: A început repriza a doua. România a avut lovitura de start. Nu s-a efectuat nicio schimbare la pauză.

Update, ora 19.54: Prin rezultatul din această seară, România a reușit să doboare un record vechi din anul 1933. Atunci, echipa națională de fotbal conducea Iugoslavia cu 3-0, după 13 minute de joc, într-un meci contând pentru Cupa Balcanică. În partida din această seară, România a condus cu 3-0 după 12 minute.

Update, ora 19.48: Arbitrul pune capăt primei reprize. Scorul la pauză este 0-4.

Update, ora 19.46: Prima ocazie a Armeniei. Pizelli nu poate împinge mingea în poartă, după un șut-centrare a lui Ozbiliz.

Update, ora 19.43: România a avut o primă repriză de vis, marcând patru goluri. Posesia este de partea noastră, 64% -36%

Update, ora 19.42: Armenia are primul corner. Din faza rezultata, adversarii noștri reușesc primul șut pe poartă, prin Ozbiliz. Tătărușanu prinde fără emoții.

Update, ora 19.41: Muntenegru a deschis scorul în meciul cu Kazahstan, următoarea adversară a României.

Update, ora 19.38: Armenia a făcut primele două schimbari: Pogosyan a ieșit, a intrat Muradyan, iar în locul lui Andonia a intrat Voskanyan. Este minutul 38.

Update, ora 19.29: Gol România! Gol Nicușor Stanciu! Defensiva Armeniei a gafat, Bogdan Stancu a profitat de eroare și i-a pasat jucătorului lui Anderlecht, care a marcat pentru un 0-4. România face scor  în această seară, rezultatul este peste așteptări.

Update, ora 19.23: S-au scurs 23 de minute din această partidă. Scorul este 0-3. România are o posesie de circa 62%. Răzvan Marin a mai avut o ocazie, dar șutul său de la distanță a fost prins în doi timpi de goalkeeperul armean.

Update, ora 19.19: Armenii par căzuți psihic după începutul dezastruos de partidă. Tricolorii joacă relaxați în acest moment. Într-un alt meci disputat în grupa noastră Muntenegru și Kazahstan sunt la egalitate, scor 0-0, după 20 de minute de joc.

Update, ora 19.12: Gol România! Gol Răzvan Marin! Debutantul înscrie cu un șut superb de la marginea careului! Început senzțional pentru România. Scorul este 3-0 în favoarea noastră după 11 minute de joc!

UPDATE, ora 19.10. GOL ROMÂNIA! GOL Adi POPA din pasa lui Stanciu. Jucătorul Stelei îl execută cu un lob pe portarul armean. România are 2-0 din minutul opt.


Update, ora 19.08: Săpunaru faultează și Armenia are o lovitură liberă de la circa 30 de metri. Execuția lui Ozbiliz este slabă, iar mingea se duce peste poartă.

Update, 19.04: GOL ROMÂNIA. GOL BOGDAN STANCU! Tricolorii conduc cu 1-0 din minutul 4.


Update, ora 19.04: PENALTY ROMANIA și cartonaș roșu pentru Armenia. Malakyan a făcut henț pe linia porții!

Update, 19.03: România are primul corner al meciului.

Update, ora 19.00: A început meciul. Gazdele au avut lovitura de start. Stadionul este aproape gol, întrucât în Armenia se celebrează „Targmanchats”, o sărbătoare importantă.

Update, ora 18.41: Casele de pariuri dau România favorită la câștigarea meciului din această seară, cu o cotă de circa 1.95 pentru victorie. Un succes al armenilor are o cotă de circa 4.5, iar un rezultat de egalitate, 3.20

Update, ora 18.25: Avem echipele oficiale de start! România joacă într-un sistem 4-1-4-1, cu Bogdan Stancu vârf  împins. Latovlevici a fost preferat pentru postul de fundaș stânga.

echieple

Romania: Tătăruşanu – Benzar, Săpunaru, Dr. Grigore, Latovlevici – Hoban – A. Popa,  N. Stanciu, R. Marin Chipciu  – B. Stancu

Armenia: Beglaryan – Mkoyan, Haroyan, Andonian, Hayrapetyan – Grigoryan, Malakyan – Ozbiliz, Pizzelli, Manoyan – Pogosyan

Știre inițială

România întâlnește Armenia în cel de-al doilea meci disputat de tricolori în cadrul preliminariilor CM 2018 din Rusia. După un debut slab, cu un rezultat de egalitate cu Muntenegru pe teren propriu, scor 1-1, selecționata lui Christoph Daum este obligată să câștige duelul din deplasare cu Armenia.

Selecționerul României a oferit o declarație interesantă înainte de meci. „Mereu încercăm ceva nou, aţi văzut că am chemat jucători noi, am urmărit jucătorii, dar nu cred că a fost vreo greşeală în primul 11 împotriva Muntenegrului. Puteam cîştiga cu acea echipă de start. Am făcut totul bine, ne-a lipsit doar norocul şi felul în care a jucat echipa în repriza a doua a fost excelent. Este ceea ce pot face în acest moment. Nu vă aşteptaţi la prea multe. Este valabil şi pentru sâmbătă. Nu vă aşteptaţi la prea multe. Aveţi răbdare”, a spus Daum.

România se confruntă cu câteva probleme de lot înainte de meci. Latovlevici și Steliano Filip, fundașii stânga convocați pentru dubla cu Kazahstan și Armenia acuză accidentări. În aceste condiții, neamțul de pe banca tehnică a echipei naționale de fotbal ia în calcul posibilitatea de a-l titulariza pe stelistul Alin Toșca.

Nu este singura problemă defensivă cu care ne confruntăm înainte de meciul din această seară. Vlad Chiricheș nu a fost convocat din cauza unei accidentări. Cu toate acestea, există și vești bune. Slecționerul armean Varuzhan Sukiasyan l-a lăsat în afara lotului pe Henrikh Mkhitaryan, jucătorul lui Manchester United, care se recuperează după o accidentare.

Pe de altă parte, căpitanul tricolorilor din această seară va fi Dragoș Grigore.

Statistica este de partea noastră. În cele trei dueluri cu Armenia, România are două victorii și un rezultat de egalitate. Cele două reprezentative s-au întâlnit ultima dată în 2006, într-un meci amical încheiat cu victoria românilor, scor 2-0.

Lotul României pentru meciurile cu Armenia și Kazahstan

Portari: Ciprian Tatarusanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundasi: Cristian Sapunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Valerica Gaman (Karabükspor), Cosmin Moti (Ludogorets), Dragos Grigore (Al Sailiya), Alin Tosca (FC Steaua Bucuresti), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (FC Steaua Bucuresti), Iasmin Latovlevici (Karabükspor)

Mijlocasi: Eric Bicfalvi (Tom Tomsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Razvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Adrian Popa (FC Steaua Bucuresti), Andrei Prepelita (FC Rostov), Dorin Rotariu (Dinamo)

Atacanti: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Deportivo La Coruna), Claudiu Keseru (Ludogorets), Denis Alibec (Astra)

Lotul Armeniei pentru meciul cu România

Portari: Arsen Beglaryan (Alashkert FC), Anatoly Ayvazov (FC Shirak), Gor Manukyan (FC Pyunik Yerevan)

Fundaşi: Hrayr Mkoyan (Esteghlal Tehran, Iran), Levon Hayrapetyan (Paykan FC, Iran), Kamo Hovhannisyan (FC Pyunik Yerevan), Varazdat Haroyan (Padideh FC, Iran), Taron Voskanyan (Karmiotissa FC, Cipru), Vahagn Minasyan (Alashkert FC), Gaël Andonian (Olympique Marseille, Franţa), Andranik Voskanyan (Alashkert FC), Arthur Kartashyan (FC Pyunik Yerevan)

Mijlocaşi: Marcos Pizzelli (Al-Fujairah, Emiratele Arabe Unite), Aras Özbiliz (Beşiktaş İstanbul, Turcia), David Manoyan (Karmiotissa FC, Cipru), Zaven Badoyan (FC Banants), Gor Malakyan (FC Stal Kamianske, Ucraina), Karen Muradyan (Alashkert FC), Artak Grigoryan (Alashkert FC), Davit Hakobyan (FC Shirak)

Atacanţi: Heham Kadymyan (Karpaty Lviv, Ucraina), Vardan Pogosyan (FC Pyunik Yerevan), Gegham Harutyunyan (FC Gandzasar Kapan)

Armenia România Scor Live – Echipe probabile de start

România: Tătăruşanu – Benzar, Săpunaru, Dr. Grigore, Toşca – Hoban – A. Popa, B. Stancu, N. Stanciu, Chipciu  – Fl. Andone

Armenia: Beglaryan – Hovhannisyan, Haroyan, Mkoyan, Andonian – Hayrapetyan, Özbiliz, Manoyan, Malakyan – Kadymyan, Pizzelli

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, condusă de centralul Vladislav Bezborodov. El este ajutat la cele două tușe de Valeri Dancenko și Maksim Gavrilin. Arbitru de rezervă va fi Serghei Ivanov.

Meciul dintre Armenia și România se dispută sâmbătă, octombrie, de la ora 19.00. Partida este televizată de TVR 1. Huff.ro vă va ține la curent cu scorul live al meciului și vă va prezenta eventualele goluri video.

Tot astăzi, în Grupa E a preliminariilor CM 2018, se disputp meciurile Polonia – Danemarca și Muntenegru – Kazahstan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top