Connect with us
Super Mario Run a devenit cea mai descărcată aplicație în prima zi de lansare, depășind recordul stabilit anterior de Pokemon Go.

Știri

Super Mario Run surclasează Pokemon Go la descărcări în prima zi de lansare

Super Mario Run a înregistrat 2.85 milioane de descărcări în prima zi de la lansare. Astfel, a doborât un record stabilit de Pokemon Go.

Compania de statistică și marketing pentru aplicații smartphone Apptopia a anunțat că Super Mario Run a devenit cea mai descărcată aplicație din App Store, în prima zi de existență, scrie news.ro.

Ca o comparație, Pokemon Go „reușise” doar 900.000 de descărcări în ziua în care a fost lansat. Specialiștii afirmă că această diferență este datorată modului diferit de lansare de care au avut parte cele două, dar și din promovare.

Citește și: Soferii vor avea prima aplicatie pentru verificarea conditiilor de drum

În primul rând, Pokemon Go a fost disponbil la început într-un număr limitat de ţări. Super Mario Run s-a bucurat de o lansare globală. Aplicația a putut fi descărcată din primul minut în 150 de ţări din întreaga lume.

Jocul poate fi jucat anul acesta doar de cei care au iPhone

De asemenea, jocul companiei Nintendo a fost prezentat pentru prima dată la lansarea oficială a iPhone 7, eveniment de interes major.

Momentan, Super Mario Run este disponibil doar pe iOS, platforma celor de la Apple. Cei care folosesc Android îl vor putea utiliza abia anul viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top