Connect with us

Știri

Surse: Anchetatorii au contaminat probe în cazul Caracal

Noi informații șocante! Conform unor surse din ancheta de la Caracal, anchetatorii au făcut o gafă majoră: au contaminat probe. Situația este de neimaginat!

Surse: Anchetatorii au contaminat probe în cazul Caracal

Potrivit Antena 3, surse judiciare susțin că mai multe persoane care se numără printre anchetatori au aruncat resturi de țigară pe jos, îpe proprietatea lui Gheorghe Dincă. Acest lucru s-a întâmplat în primele zile în care s-au ridicat probe de la fața locului.

Deși anchetatorii trebuiau să acționeze cu mare grijă la fața locului, se pare că aceștia au fost superficiali și au aruncat resturi de țigări la fața locului, ridicând astfel riscul de contaminare a acestei zone.

Citește și: Detalii care dau fiori. Ce au găsit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dincă

Între timp a început eliberarea curții lui Gheorghe Dincă, zona fiind plină de deșeuri, mizerie și resturi. Au trebuit câteva zile bune pentru ca specialiștii să poată curăța terenul, în scopul aducerii unui scanner special. Aparatul a indicat deja mai multe anomalii ale terenului în curta lui Dincă. Urmează să se facă săpături pentru a verifica ce este în neregulă cu acele zone.

Dincă a recunoscut miercuri 15 august că a abuzat o a trei victimă, o femeie în vârstă de 49 de ani. Victima a făcut declarații și plângere la poliție abia acum, pentru că i-a fost frică de ce ar fi putut să i se întâmple. Presupul criminal Dincă ar fi amenințat-o cu moartea.

Surse: Anchetatorii au contaminat probe în cazul Caracal

Surse: Anchetatorii au contaminat probe în cazul Caracal

Astză se fac noi cercetări la fața locului și anchetatorii caută în continuare dovezi care ar putea indica ce s-a întâmplat cu adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Încă o veste șoc, ieri mama Luizei a fost ifnormată de o colegă a fiicei sale că Luiza a ieșit de pe un grup de Whatsapp, al colegilor de școală.

Citește și: Ce i-ar fi zis mama Luizei Melencu fetei, înainte ca aceasta să se urce în mașina lui Gheorghe Dincă

Citește și: Dincă avea un complice! Avocat: Familia Luizei a fost sunată de mai multe persoane, nu doar de Gheorghe Dincă

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top