Connect with us

Știri

Tatăl Luizei Melencu, dezvăluiri despre ultima convorbire cu fiica sa

Tatăl Luizei Melencu, Claudiu Melencu, a făcut dezvăluiri despre ultimele clipe ale fiicei sale la România tv.

Tatăl Luizei Melencu, dezvăluiri despre ultima convorbire cu fiica sa

Bărbatul a declarat că el este cel care a vorbit ultima oară cu Luiza. Fiica sa l-ar fi sunat să îl anunțe că a fost să scoată banii trimiși de mama ei și că se va urca în mașina de ocazie să meargă înapoi acasă.

”Eu am vorbit cu fata la 11:30 în data de 14 aprilie. Nu a vorbit mama ei. Ea m-a sunat pe mine și mi-a spus: ”tati, am venit la Caracal să scot banii pe care mi i-a trimis mami din Anglia. Și i-ai scos? Nu! Și ce faci acum? Mă duc acasă! Tati am ajuns la ocazie, am oprit ocazia și te sun când ajung acasă. A fost ultima vorbă cu Luiza. A venit mașina morții, probabil. Eu simt că trăiește.”, s pus tată Luizei Melencu la România tv ieri seară.

Citește și: Stare de alertă la Constanța! Locomotiva unui tren a luat foc în mers

Omul a mai precizat că mătușa și unchiul său au primit o scrisoare șocantă în care li se spune că atât Alexandra Măceșanu, cțt și Luiza Melencu nu mai sunt în viață.

Tatăl Luizei Melencu, dezvăluiri despre ultima convorbire cu fiica sa

”În scrisoare scrie așa: domnilor, vă rog frumos să nu mai căutați fetele, sunt moarte. Nu am primit-o eu, a primit-o mătușa mea, unchiul meu. Am sunat la 112. Vă dați seama cum mă simt eu. Nu pot să mă apropii de casa mea, din cauza lor. Aștept să vină DIICOT să ia această probă, această scrisoare.

Pe mine m-au îndepărtat, soția și cu socrul meu… Nu pot (n.r. plânge). În scrisoare scrie foarte clar că fetele sunt moarte. Eu simt că Luiza trăiește și acolo unde este nu e bine…”, a mai precizat Claudiu Melencu.

Citește și: Fiica lui Gheorghe Dincă despre părinții victimelor tatălui ei: Sunt mai distruși decât noi

Citește și: Alexandru Cumpănașu face declarații despre complicii lui Dincă

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top