Știri

Tentativă de crimă înaintea meciului dintre FC Liverpool și AS Roma! Două persoane au fost reținute

Poliția din Merseyside a arestat marți seara doi bărbați din Roma, în vârstă de 25 și 26 de ani, cu suspiciunea de tentativă de crimă, după ce un bărbat de 53 de ani a fost rănit grav înainte de victoria din Liga Campionilor a echipei Liverpool cu ​​5-2 în fața echipei AS Roma.

Ofițerii de poliție au fost chemați înainte de înceoerea partidei, la ora 19.45, după ce victima, considerată a fi din Irlanda, a suferit o rană gravă la nivelul capului.

Citește și: Rezumat video! Liverpool – AS Roma Scor Live SCOR 5-2 – Romanii recuperează!!!

Bărbatul a fost dus la Centrul de Neurologie din Walton, unde starea lui a fost descrisă ca fiind critică.

„Clubul Liverpool este șocat și înspăimântat după ce un suporter din Liverpool a fost lăsat într-o condiție critică, fiind atacat înaintea meciului cu AS Roma din Liga Campionilor.

Citește și: Rezumat video Liverpool – As Roma SCOR FINAl 5-2 – Meci de infarct

Gândurile noastre, în primul rând, sunt alături de victimă și de familia sa. În acest moment foarte traumatizant, le oferim sprijinul deplin. Clubul a colaborat cu serviciile de urgență încă de la incident și a continuat să facă acest lucru și după”, au declarat reprezentanții clubului FC Liverpool.

Victima a fost lovită cu o curea

Inspectorul de poliție, Paul Speight, a declarat:

„Credem că victima a fost în Liverpool împreună cu fratele său pentru semifinala dintre Liverpool și Roma și a fost agresată în timpul unei altercații între fanii echipei AS Roma și Liverpool, lângă pubul The Albert, la ora 19.35”.

Porivit martorilor, victima ar fi fost lovită cu o curea, până a căzut la pământ. În acest moment, se află în stare critică.

Rezumat video. Liverpool – As Roma Scor 5-2. pentru meciul dintre Liverpool și As Roma. Echipa italiană a fost macelărită în această seară de Liverpool care a marcat  5 goluri în poarta AS ROMA. Roma a încercat să își revină în lupta cu balaurii de la Liverpool și reușeste să schimbe soarta acestui meci. Umilința romanilor nu a fost atât de mare. Roma are nevoie la retur de acel 3 la 0! Iată rezumatul video al meciului dintre Liverpool și As Roma.

Meciul Liverpool – As Roma a fost live text pe Huff.ro. De asemenea meciul Liverpool – As Roma a fost transmis și live stream aici.

Rezumat video – Liverpool vs As Roma SCOR 5-1

Rezumat video în limba română. Liverpool – As Roma.

Acest site foloseste cookies.

Read More