Connect with us
Top 5 cele mai ciudate insule din lume. Ramai uimit de frumusetea lor!

Știri

Top 5 cele mai ciudate insule din lume. Ramai uimit de frumusetea lor!

Iata cateva dintre cele mai ciudate, dar si frumoase insule din lume. vei ramane impresionat privind fotografiile!

1. Insula Svalbard din Norvegia.
I1

Turistii vin anual in acest loc mirific pentru a admira ursii polari desfasurandu-se in habitatul lor natural. Este un loc inedit care te va lasa fara cuvinte. Desi nu este tocmai o insula exotica, iti ofera peisaje de neimaginat, care iti vor ramane in memorie. Daca ai ocazia sa vizitezi aceasta zona izolata nu o rata pentru nimic in lume!

CITESTE SI: TOP CELE 3 MAI MARI ERUPTII VULCANICE DIN ISTORIE

1. Great Blue Hole, Belize
blue

Aceasta dolina impresionanta se afla in apropierea barierei de coral de pe coasta Belize si merita trecuta pe lista cu locuri de vizitat. Peisajul te va lasa fara suflare. Marea „gaura albastra” este de plina de viata si se numara printre cele mai frumoase locuri. Este perfecta pentru scufundari. Celebrul explorator Jacques-Yves Cousteau a fost un mare fan al acestui loc mirific de pe Pamant.

3. Insula Pastelui din Chile
easter

Aceasta este de fapt o cale de iesire in oceanul Pacific, descoperita de un capitan olandez chiar in ziua Pastelui, din anul 1772. De aici provine si numele acestei insule. Zona este plina de statui marete numite Moia, renumite pretutindeni in lume. Insula este un loc extrem de misterios, fiind perfecta pentru o vacanta iesita din comun.

4. Insula Monuriki din Fiji
hanks

Aceasta mica insula din Fiji este nelocuita si reprezinta un loc unic, incredibil de frumos. Exista chiar si cateva filme care au fost realizate pe aceasta insula superba, printre ele numarandu-se si Cast Away, un film cu Tom Hanks.

CITESTE SI: 7 LUCRURI UIMITOARE DESPRE PISCINE

5. Socorta, Yemen
image0136

Socorta este o insula uitata care te duce cu gandul la lumi extraterestre. Flora si fauna din aceasta zona sunt uimitoare si alte peisaje asemanatoare nu exista nicaieri in lume.

Sursa foto: wordsinthebucket.com; thefw.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top