Connect with us
Trădare supremă în PSD: partidul pierde un om de bază care merge la concurență

Știri

Trădare supremă în PSD: partidul pierde un om de bază care merge la concurență

Partidul Social Democrat primește o lovitură neașteptată: un om de bază, mai ales pentru că era europarlamentar din partea echipei, și-a dat demisia. Unde a mers după demisie? Colegii săi au fost șocați. Află din rândurile de mai jos despre cine este vorba!

Trădare supremă în PSD: partidul pierde un om de bază care merge la concurență

Partidul Social Democrat a pierdut astăzi un personaj cheie pentru echipa lor. Europarlamentarul Cristian Terheș a anunțat printr-un mesaj postat luni seară pe pagina de Facebook că și-a dat demisia din PSD.

De asemenea, Terheș a spus că va promova interesele țării noastre din interiorul unui alt partid și anume PNȚCD și a grupului de Conservatori și Reformiști Europeni. PNȚCD este inclus în Mișcarea Politică Creștină Europeană.

Cristian Terheş este un fost preot greco-catolic care a lucrat în SUA și a devenit cunoscut în ultimii ani în România prin intermediul acţiunilor întreprinse cu ONG-ul pe care l-a condus: Romanian Community Coalition. Acestea s-au înscris în special în domeniul justiţiei.

Mesajul postat pe rețeaua socială de către Cristian Terheș:

„Azi mi-am dat demisia din PSD, membru al grupului europarlamentar S&D, pentru a ma inscrie in Grupul ECR (Grupul Conservatorilor si Reformistilor Europeni), din care face parte ECPM (Miscarea Politica Crestina Europeana), partid politic european la care este afiliat PNTCD.

Candidatura mea la alegerile europarlamentare pe listele Partidului Social Democrat a fost urmarea unui Protocol intre PSD si PNTCD, semnat intr-o conferinta de presa de presedintii celor doua partide. Protocolul stabileste colaborarea celor doua partide pentru apararea drepturilor si libertatilor fundamentale, precum si a democratiei constitutionale in Romania.

Le multumesc si pe aceasta cale colegilor pentru buna colaborare pe care am avut-o in cadrul Delegatiei.

Ca membru in Grupul ECR – care sustine o Europa a democratiei si natiunilor – voi promova, in numele PNTCD, toate initiativele favorabile Romaniei.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top